Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)
Günaydın Serkan..Naber?..Yoksun ortalıkta..Resimler süper..Sonbaharın tüm renkleri var..Hele bu günlerde sarı ve kızılla ilgili her ton var kartepe civarında..Bi foto safari düzenlememiz lazım..
Çıkarırız acısını merak etme..Saglam bir kar yagsında daga..Bu iş olayını sevemedim oldum olası bende be..Ama mecbur finans durumları..3 sene kaldı emeklilige bidaha kışın hep dagdayım ..bi kulube bi kuzine 2 koyun bir köpek ve gelen giden dostlar.. ..haa bu kışlık program ,yazında göldeyim yine bi kulube bi kuzine,bir manda ;D bir köpek akşama kadar yelken,kürek ,balık...Basit bir yaşam..Hadi iyi günler olsun sana,ilk fırsatta görüşmek ümidi ile
E hadi Murat..bu cumartesi yada pazar yapalım bir foto safari..Sedatla bir konuşmuştuk zaten..Yanıkdere içinden yürüyerek tırmanırız mesela.3 defender hazır bil + gerekirse ücretsiz konaklama
Abi şu sıralar sınavlarla kafayı kırmış durumdayım fakat Aralık ayı itibariyle inşallah düze çıkacağım. Hem Maşukiye'deki fizibilite çalışmalarına destek olmak ve hem de sucukların kızarmasının rakımla olan ilişkisi hususundaki araştırmalarım için mutlaka bir etkinlik yapacağız ama :
Serkan harika fotoğraflarla bizi yeniden Ercova Yaylasına döndürdün
Eminim benim yüzümde olan gülümseme tüm arkadaşların yüzlerinde de vardır
paylaştığın için çok teşekkürler
Mustafa abinin, hani Ercovadan Kuzuyaylası Soğucak yaylası geçişlerimizin resimleri dediği Serkan'dan çıktı
Sonunda gün yüzüne çıkardın ve bizi tekrar depreştirdin Be serkan ;D
Aramızda bir Eczacı'nın bulunması her zaman bir avantaj..Örneğin Serkan'nın bacağına bilemediğimiz bir ot süründü ve müthiş bir acı ve kaşıntı oluştu...ve devreye Eczacı Recep abi girdi