alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Şub 2014 #1 evet herzaman pazar gezileri mevcut ama cumartesim de boş cumartesiyi de arazide değerlendirelim diyen varsa bekleriz.
evet herzaman pazar gezileri mevcut ama cumartesim de boş cumartesiyi de arazide değerlendirelim diyen varsa bekleriz.
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Şub 2014 #3 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Hayır 8 şubat yani önümüzdeki cumartesi
defolun 0533 6904831 Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Yer Güneşli-istanbul 3 Şub 2014 #4 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi ben geliyorum nereye gıdıyoruz Alper yahu bızden habersızde gezıyonuz olmıyor ama ınsan bır arar yahu :))
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi ben geliyorum nereye gıdıyoruz Alper yahu bızden habersızde gezıyonuz olmıyor ama ınsan bır arar yahu :))
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 3 Şub 2014 #5 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi defolun' Alıntı: ben geliyorum nereye gıdıyoruz Alper yahu bızden habersızde gezıyonuz olmıyor ama ınsan bır arar yahu :)) Genişletmek için tıkla ... bu pazar tamamen sürpriz oldu abi hasan ve ben. nereye gideceğimize hep beraber karar veririz. önce pazar yetmedi cumartesi de araziye diyenlerin sayısı bir çıksın ortaya da
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi defolun' Alıntı: ben geliyorum nereye gıdıyoruz Alper yahu bızden habersızde gezıyonuz olmıyor ama ınsan bır arar yahu :)) Genişletmek için tıkla ... bu pazar tamamen sürpriz oldu abi hasan ve ben. nereye gideceğimize hep beraber karar veririz. önce pazar yetmedi cumartesi de araziye diyenlerin sayısı bir çıksın ortaya da
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 3 Şub 2014 #6 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi C.tesi günleri ben yarım gün çalışıyrum pazar günü gezmek içinde c.tesinin geri kalanını aileme ayırıyorum .
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi C.tesi günleri ben yarım gün çalışıyrum pazar günü gezmek içinde c.tesinin geri kalanını aileme ayırıyorum .
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 3 Şub 2014 #7 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi kız babası' Alıntı: C.tesi günleri ben yarım gün çalışıyrum pazar günü gezmek içinde c.tesinin geri kalanını aileme ayırıyorum . Genişletmek için tıkla ... Saygim sonsuz Ayberk bu durumu(nuz)a. Belki cumartesileri boş olan vardır Becce kit ve kl71 gazına ben cumartesi için heveslendim. Pazar görüşmek üzere
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi kız babası' Alıntı: C.tesi günleri ben yarım gün çalışıyrum pazar günü gezmek içinde c.tesinin geri kalanını aileme ayırıyorum . Genişletmek için tıkla ... Saygim sonsuz Ayberk bu durumu(nuz)a. Belki cumartesileri boş olan vardır Becce kit ve kl71 gazına ben cumartesi için heveslendim. Pazar görüşmek üzere
unlztrk Ana Kamp Mesajlar 86 Tepkime Puanı 0 Yer Ümraniye 5 Şub 2014 #8 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Cumartesi başım bağlı ama kurtulabilirsem misafir sanatçıda kabul ederseniz katılmak isterim. Belli bir güzergah varmı?
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Cumartesi başım bağlı ama kurtulabilirsem misafir sanatçıda kabul ederseniz katılmak isterim. Belli bir güzergah varmı?
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 Şub 2014 #9 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Genel çoğunluğa uygun olarak cumartesi iptal. Pazar görüşmek üzere
Hakan555 Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 0 Yer Çekmekoy-Çavusbası 7 Şub 2014 #10 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Alper bu hafta kimse musait değil galiba.
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Şub 2014 #11 pazar 2 araba kemerburgazda olucaz isteyen olursa saat yer bilgisini verebilirim
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Şub 2014 #12 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi oguzhan3434' Alıntı: pazar 2 araba kemerburgazda olucaz isteyen olursa saat yer bilgisini verebilirim Genişletmek için tıkla ... bizde 6 araç sabah 9:30 da şile yolunda bjk nevzat demir tesisleri karşısında buluşucaz. rotayı değiştirmek istermisiniz?
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi oguzhan3434' Alıntı: pazar 2 araba kemerburgazda olucaz isteyen olursa saat yer bilgisini verebilirim Genişletmek için tıkla ... bizde 6 araç sabah 9:30 da şile yolunda bjk nevzat demir tesisleri karşısında buluşucaz. rotayı değiştirmek istermisiniz?
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 9 Şub 2014 #13 bahcesehirde oturuyorum,bana cok uzak olur abi ya zaten bi ton benzin yakiyorum.tesekkur ederim
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 9 Şub 2014 #14 bahcesehirde oturuyorum,bana cok uzak olur abi ya zaten bi ton benzin yakiyorum.tesekkur ederim
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Şub 2014 #15 Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi oguzhan3434' Alıntı: bahcesehirde oturuyorum,bana cok uzak olur abi ya zaten bi ton benzin yakiyorum.tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Haklısın. Resmen 70-80 km yol demek bahçeşehirden şile yolu. Bir başka pazar görüşmek üzere...
Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi oguzhan3434' Alıntı: bahcesehirde oturuyorum,bana cok uzak olur abi ya zaten bi ton benzin yakiyorum.tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Haklısın. Resmen 70-80 km yol demek bahçeşehirden şile yolu. Bir başka pazar görüşmek üzere...