84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hselcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,812
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Arkadaşlar uzun zamandır resim ekleyememiştim. facebook çıktı mertlik boz.. hesabı.. son durum budur. 1 haftadan teslim alıcaz gibi. son olarak summit den dodikleri aldım yola çıktı. bakalım son rotuşları yapacağımız zaman yakındır. Kayseri'den kucak dolusu selamlar...

Etiketler

Amca sabrına hayranım. Ama değdi galiba, harika iş çıktı ortaya. En kısa sürede görmeye gelmeliyim...

bir 40 daha diriliyor, kolay gelsin..

çok güzel oluyor
kolay gelsin

Haşimciğim Faceden takip ediyorum,burayada işaret koyayım

tugsan75' Alıntı:
Haşimciğim Faceden takip ediyorum,burayada işaret koyayım

takip edilmek güzel bir duygu. sizin gibi üstadlardan öğreneceğimiz çok şey var. daha kilit milit işlerine sıra gelecek desteklerinizi beklerim..

hselcuk' Alıntı:
takip edilmek güzel bir duygu. sizin gibi üstadlardan öğreneceğimiz çok şey var. daha kilit milit işlerine sıra gelecek desteklerinizi beklerim..

Elimizden geldiğince yardım edeceğiz tabiki böyle mükemmel bir işi(MAŞALLAH) en iyi şekilde tatmlayacağız. Kilit zaten hiç düşünmeden ARB takacaksın,ayna mahrutide Heytem abinin 40 ına taktığınla aynısını takarız,orası en kolay kısımlar. ;D ;D ;D

Bu arada LANDCRUISER kare plaka altlığından nasıl temin edebilirim

Mükemmel oluyor....

Ne yazayım bilemiyorum doğrusu..Elleriniz dert görmesin..bu kadar mı itinalı..profosyonel vede zevkli araç restore edilir... MÜKEMMEL.....keşke yakın olsamda her gün uğrayıp seyretsem sizleri... zaten fj 40 efsaneside bambaşka bir şey ..çok teşekkürler..kolay gelsin..

Evet bir kırk daha diriliyor, ve mükemmel gidiyor gibi lütfen her aşamasını fotoğraflayınki kullanmış birisi olarak keyif alalım,,,,İşiniz rastgelsin,,,,

maşallah. canavar çok güzel olmuş.

Gercekten cok guzel bir arac olmus, icim gitti. Size hayirlisi ile kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun.

Boyle bir MUHTESEM sizce ne kadara alinabilir acana?