87 Hilux'e Neler Yapabilirim ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanyusuf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,288

hakanyusuf

KARABUK TEN
Yer
karabuk
87 hılüx e neler yapabılırım fıkırlerınızı beklıyorum :eek:

merhabalar yenı arabam la arnıza katılıp araba ma yapabıleceklerım konusunda bılgılerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım hoş muhabbetler

Etiketler
Ynt: 87 Hilux'e Neler Yapabilirim ?..

snorkel

hilux_snorkel.jpg

Umut benim resmini koyduğum snorkel yeni modellere göre yanlış bilgi vermiş olmayalım 87 modele göre olanı varmıdır

su an hıc bır seyı yok sadece hıdrolık dıreksıyonu var arka çekıcı ve arka kabın dosemelerı yenı yapılmıs okadar baska da bı seyı yok

ooo bi hilüx daha katılmış ailemize. aracınız çok güzel çok da yapacak bişe görünmüyor. umutun dediği gibi vinç şnorkel mt lastik vs allah güle güle kullanmak nasip etsin. hangi ilde bu aslan parçası

başka bir başlıkta hub sormuşsunuz. ankarada ali demirde evelsi gün vardı inşallah satmamıştır. orj aisian yanlış yazmış olabilirim ama en makbul marka o sanırım gerçi fiyatı biraz yuksek geldi bana ama.. aracınızın iç fotolarınıda görebilirmiyiz.

bu aslan karabuk te oncelık le hub ve sıs lerı koymayı dusunuyorum ısler bu aralar kesat acılırsa daha cok seyler yaparım ınsallah

arbamın ıcını daha cekmedım dahada yenı aldım zaten ınsallah ılerkı zaman larda koyarım

ankaradadakı alı demıre daha once gıtmıstım ama fıyatları sıfırı ıle hemen hemen aynı ıdı daha once suzukı samuray ım vardı servısınden daha uyguna almıstım

yenı aldım daha cok yenı ve su an toyota hakkında hıc bı fıkrım yok ama arazısı mukemmel geldı bana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler