KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ömer izmir offroad derneğinden (izdoff) arkadaşımdır. Aracını tanıyorum yıllarca birlikte offroad yaptık
Aracın değerini bilecek birine satılmasını diliyorum. Gezenbilir ailesi içinde kalırsa sevinirim
Satana da alana da hayırlı olsun
Ömer izmir offroad derneğinden (izdoff) arkadaşımdır. Aracını tanıyorum yıllarca birlikte offroad yaptık
Aracın değerini bilecek birine satılmasını diliyorum. Gezenbilir ailesi içinde kalırsa sevinirim
Satana da alana da hayırlı olsun
Arkadaşlar, hayırlı olsun dileklerinize içten teşekkürler,yüzümü hiç kara çıkartmayan bu yakışıklı canavardan umarım yeni sahibi de benim kadar memnun kalır
sevgiler ,saygılar
Volkan bey,araç şu an yeşilyurt çarşıda duruyor,yarın akşam istanbula geliyorum, aracı oradan alıp maslak sanayiye götüreceğim,çarşamdadan itibaren orda görülebilir
Arkadaşlar,arka dingil konusunda hiç bir problem yaşamadığım için markasından emin değildim,bu soru üzerine, arabayı servise götürdüğüm Land Rover servisi sahibi Okan abiden arka dingilin Rover olduğuna dair teyid aldım
Arkadaşlar,arka dingil konusunda hiç bir problem yaşamadığım için markasından emin değildim,bu soru üzerine, arabayı servise götürdüğüm Land Rover servisi sahibi Okan abiden arka dingilin Rover olduğuna dair teyid aldım