KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi günlerde kazasız belasız binin.. Gerçekten çok güzel bir araç olmuş.Tek bir önerim var,o da portbagajı siyaha boyatmanız yönünde.
Selamlar , Deniz.
İlk satılık ilanı çıktığında bu aracı hangi şanslı off road sever kapacak diye merak ederdim..Tam yerini bulmuş
Gerçekten bir offroad meraklısı olan size şans getirsin..Güzel günlerde kullanın...Hem 90 hem de V8 olması canavar olması için yeterli bir sebep..Bol bol video bekliyoruz...
Aracın içine herhangibi bir izolasyon uygulanmadı.Pütür sıkılıp boyandı ki bence bizim kullanım amacımıza en uygunu bu idi ciddi su geçişlerinde ne kadar yalıtım olsada araç içi su alıyor.Yalıtım malzemesi ıslanıp koku ve çürümeye sebeb oluyor.Bu aracın yapım amacı offroad yapmaksa ciddi su geçişleride kaçınılmaz diye düşünüyorum.
İlk satılık ilanı çıktığında bu aracı hangi şanslı off road sever kapacak diye merak ederdim..Tam yerini bulmuş
Gerçekten bir offroad meraklısı olan size şans getirsin..Güzel günlerde kullanın...Hem 90 hem de V8 olması canavar olması için yeterli bir sebep..Bol bol video bekliyoruz...
Mükemmel olmuş gerçektende.
Off Road'a gönül vermiş hemen herkesin aklından ilk geçen araçlardan biri...
Sizde hakkını vermişsiniz.
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Bu kadar fotoğrafla kurtulamazsınız