9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,938
Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

vay tolga bey
yeni DEFENDER ınızla ilk geziden olumlu puanlar aldınız tebrikler :smiley::smiley::smiley:

Photo50.jpg

Photo51.jpg

Photo52.jpg

Photo53.jpg

Etiketler

Herkese tekrar merhaba , benimle beraber gelen ,Hüseyin arkadaşımda yaklaşık 300 resim var,
ben belli anlarda bunları çektim baştan sona tüm detaylar onda ,en iyilerini ancak yarın bana ulaştırabilirse bendde buraya ekleyeceğim bilginizeee:smiley::smiley::

Bugun allaha şükür bir aksilik olmadan güzel geçti.
bir tek ormanda bekçi abilerle yaşadoğımız kapı krizi vardı ama onu da alşmayı bildik,
asma kilit elime geçti ama başka kilidimiz olamadığı için yine görevlilerinki kapıda kaldı yoksa her zaman o kapıdan geçerdik :smiley::smiley::smiley:
şaka bir yana beni davet eden Mucit usta abilerim Selahattin& Kazım Brothersss'a
çok muhabbet Burak cömert abi, erdal abiye
Ali ozan Abi, Charlie ::smiley::smiley:,murat şenol ve EFSANE ÜŞÜMEYEN adam DAMASTa,Ahmet ( arwin ) abiye,
Ambulansıyla renk katan hakan abiye , Ayvalıktan Sela abinin amca oğullarına,:smiley:):smiley::smiley:
benle gelen Hasan güngör ve hüseyin ve eski Land çı Yeni DEFENDERCI KARDEŞİM TOLGAYA (65stang) ....
tabiiki haldun abiyeee:smiley::smiley::metin ,ismail ve adı aklıma gelmeyen dostlaara teşekkur ediyorum gezdik eğlendik en kötüsü böyle olur inşaallah ,
yeniden çamurlanmak , manfgal yapmak dileğiyle şimdilik byebye:smiley::smiley::smiley:

2.mahmut' Alıntı:
Herkese tekrar merhaba , benimle beraber gelen ,Hüseyin arkadaşımda yaklaşık 300 resim var,
ben belli anlarda bunları çektim baştan sona tüm detaylar onda ,en iyilerini ancak yarın bana ulaştırabilirse bendde buraya ekleyeceğim bilginizeee:smiley::smiley::
Bir o kadarda benim kanka ayarliyor
Cok guzel oldu herkese tekrar tesekkurler

Yayınlayın bakalım triportör hallerimi, Land Rover Defender'lerinizi
Elbet gelecek Land Çeker Grand Cherokee zj foto ve videolarımız
:D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR