9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,943
Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

vay ümit abime bak nası çekiyo beni :D en birinci kankam :D :D :D :D çok güzel videolar ve resimler devamını bkliyoruz ve selahattin abi arkadaşları hamama götürdüm ama etkisi olmadı araba bu sefer conta yaktı sanayide yatıyo demekki arabayı bi yıkatmam lazım belki kendine gelir ozaman :D :D :D :D

Etiketler

mrstar' Alıntı:
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/18674669?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0" width="398" height="224" frameborder="0"></iframe>

teşekkürler ümit kardeşim o kadar uğraşıma sadece senden görüntüm var

dogan oto' Alıntı:
teşekkürler ümit kardeşim o kadar uğraşıma sadece senden görüntüm var
abi bişey değil de insanlara kızma sorun sende, baksana şıp diye geçmişin engeli; bizim gibi çamurda debelenip pozlar verseydin seninde fotoğrafın olurdu :D

mrstar' Alıntı:
abi bişey değil de insanlara kızma sorun sende, baksana şıp diye geçmişin engeli; bizim gibi çamurda debelenip pozlar verseydin seninde fotoğrafın olurdu :D

Çok resim için çok batmak lazım ;)

damast' Alıntı:
Çok resim için çok batmak lazım ;)
murat cım selam, saat kaçlarda oradaydınız. biz 15.00 te oradaydık karşılaşmadık. demir kapıyı nasıl açtırdınız. biz açtıramayıp geri dönerken çıkan arızalar yüzünden 22.00 de kurtulduk.

bu güzel gezinin fotoğraf ve videolarını bizimle paylaştığınız için emeği geçenlere teşekkürler. :smiley: :smiley:

deryaderin' Alıntı:
murat cım selam, saat kaçlarda oradaydınız. biz 15.00 te oradaydık karşılaşmadık. demir kapıyı nasıl açtırdınız. biz açtıramayıp geri dönerken çıkan arızalar yüzünden 22.00 de kurtulduk.

Merhaba Derya abi

Bizde o saatler kapıya yakın karşı tarafta mangal yapıyorduk.Kapıyı orada dolaşan suvari açtı, kapının açılmasına üzülmedim desem yalan olur. Pakur kısa ve güzeldi,Senin de orada olduğunu bilseydim bende kapıdan çıkmazdım.birlikte dönerdik. süperde olurdu
Yol dönerken kesinlikle sizide zorlamiştir.
Selamlar

Murat bey, Kemerburgaz'daki Çamur ile bizim Fethiye'deki çamur birbirine pek benzemiyor ;D Size ve arkadaşlarınıza bol çamurlu ve bol çukurlu yollar diliyoruz :smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
Güzel etkinlik olmuş,araçları arızalanan arkadaşlara geçmiş olsun.
Hasancım babanın geçirdiği rahatsızlığı orada öğrendik , arkadaşlarla geçmiş olsun mesajımızı gönderdik umarım almışsındır tekrar geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

damast' Alıntı:
Merhaba Derya abi

Bizde o saatler kapıya yakın karşı tarafta mangal yapıyorduk.Kapıyı orada dolaşan suvari açtı, kapının açılmasına üzülmedim desem yalan olur. Pakur kısa ve güzeldi,Senin de orada olduğunu bilseydim bende kapıdan çıkmazdım.birlikte dönerdik. süperde olurdu
Yol dönerken kesinlikle sizide zorlamiştir.
Selamlar
tüh karşıya geçmeyi düşündük ama geçmedik.karşılaşsaymışız güzel olacakmış. bi dahaki sefer inşallah. :smiley:

.

IMG_0372.jpg

IMG_0373.jpg

IMG_0374.jpg

IMG_0375.jpg

IMG_0376.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR