9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aysekucukkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,993

aysekucukkurt

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Web
www.aysekucukkurt.com
9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı

9 Eylül 2010 saat 01.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden hareket (talep olması durumunda)
saat:01.30 Bostancı Halk Eğitim Merkezi önünden hareket
9 Eylül sabahı Hep birlikte Bayram sabahı kapvatımızı yapıyoruz.(Bu kahvaltı fiyata dahil değil)
Tuz Gölü'nü gezdikten ve fotoğrafladıktan sonra Ihlara Vadesi. Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kızılçukur, Ürgüp akşam Ürgüp Öğretmenevi'nde konaklama Burada öğretmenevinde rehberimizle buluşup 2 günlük gezi programımızı yapıyoruz. İletişim için 0542 325 89 91 numaralı telefondan Abdulkadir beyle görüşebilirsiniz

Kapadokya fotoğraf kampı fiyatı kişi başı 350 lira...

Vakit yettiği takdirde gezilecek yerler
Güvercinlik Vadisi
- Gülşehir
- Mantar Peri Bacaları
- Hacı Bektaş Veli Dergahı
- Balım Sultan Türbesi
- Delikli Kaya
- Uçhisar
- Turasan şarap fabrikası
- Bölgeye özel şarap mahzenleri
- Kızılçukur Üç Güzeller
- Ürgüp
- Zelve Manastırı
- Sinasos
- Eski Asmalı Konak
- Çanak Çömlek Atölyesi
Göreme
- Göreme Açık Hava müzesi
- Avanos
- Çavuşin
- Halı Atölyeleri- Derinkuyu Yeraltı şehri
- Ihlara vadisi
- Narlıkuyu Krater Gölü
- Tuz Gölü

Fiyata gidiş-dönüş ve orada gezdirme yol parası-2 sabah kahvaltısı+2 gece konatlama+rehberlik hizmeti dahil. Orada bizi gezdirmesi için rehber tutacağız. . Bu arada çektiğimiz fotoğrafları fırsat bulursak orada değerlendireceğiz. Kalacağımız yer Ürgüp Öğretmen Evi. Bu arada tur ücretenin yarısını 1 TEMMUZ 2010 tarihine kadar ödeyenler asıl kayıt yaptırmış sayılacak. İkinci taksidi de 1 AĞUSTOS 2010 tarihinde alacağız. Temmuz ayında yapılan ödemeye göre otelde yerimizi ayırtacağız. Mağlum bayramda orada yer bulmak sorun oluyor ve önceden rezervasyon yaptırmamız gerekiyor. Bunun içinde ücretlerin yarısının ödenmesi gerekiyor. Hem ikiye bölersek kolay ödeme koşullarıda sağlanır diye düşündüm.. Kapadokya için geri sayım başladı...

Not: Öğretmenevi'nde kalacağımız için hemen hatırlatayım odalar 3 er ya da 4 er kişilik. Gerekirse eşler dahi farklı odalarda kalabilecek. Tabi 4 ya da 3 kişilik aileler hariç:smiley:
Gezi ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkında usta başına aittir. Duruma göre program değişikliği yapabiliriz.

Etiketler
Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı

Ben Avanos-Ürgüp bölgesine göreceli olarak yakın bir yerde ikamet ediyorum ... henüz belirlediğiniz tarihe göre zamanınız çok görünüyor.. yinede bu bölgede (özellikle gelmeden önce.. ) araştırma.. görüşme gibi herhangi bir konuda yardım gerekirse imkanlarım mertebesinde yardımcı olabilmeyi isterim..
size kolaylıklar ve şimdiden keyifli bir program diliyorum.. :smiley:
Bu arada belki tarihi özellikle seçtiniz ama yinede hatırlatmak istedim,12 eylül tarihindeki referandum nedeniyle umarım katılımlarda sorun olmaz ... :smiley:

Referandum tarihinde İstanbul'da olacağız. Programımızı ona göre düzenleyeceğiz.Ayrıca yardımlarınıza ihtiyacımız olacağını düşünüyor teklifiniz için çok teşekkür ediyorum

Ne demek efenim ... çok çok özel bir mazeret olmayacağı ümidiyle .... benim için zevk olacaktır... umarım gerçekleştirirsiniz...
Bu arada Fotoamele kelimesini çok tuttum .. :D

aysekucukkurt' Alıntı:
Bu arada sizi 25 Haziran saat 21.00 da başlayacak olan Kadıköy Fotoğraf Günleri'ne davet etmek istiyorum.. Usta ve amatör sanatçlıar aynı platformada buluşuyor..
Bu foruma siz ve benden başkası henüz yazmadığına göre sanki davet bana imiş gibi algıladım bilmem doğrumudur ::smiley: :smiley:
öyle ise nazik davetinize teşekkür etmekle birlikte o tarihlerde ne yazıkki İstanbulda olmam mümkün değil... bende sizi 3-4 temmuzdaki Gezenbilir geleneksel festivaline davet ediym bari ... :smiley:
bende bu yıl üçüncüsü yapılacağı duyurulan bu festivale ilk kez katılabilmeyi planlıyorum .. ama geçmiş organizasyonlardan edindiğim deneyimle oldukça keyifli ve zevkli geçeceğine inanıyorum .. henüz planlarınızda yoksa linki incelemenizi öneririm ...
selamlar ... :smiley:
==>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706.220

Katılmayı çok isterdim ama ben aynı zamanda Ataşehir Belediyesi'nde basın fotoğrafçılığı yapıyorum Temmuzun 9 una kadar bir festivalimiz var orada çekim yapıyor olacağım :'(

bir amele gurubunuza bakalım

sn.Foyoğraf ile ilgili arkadaşlar eyer stüdyo ihtiyacınız olursa bizim de kendi halinde butik ama bütün ihtiyaclara cevap veren bir yerimiz var.iST.daki arkadaşlara duyurulur, şişli cevahir AVM ye yakın.ilan sahibinden com da.GEZENBİLİR üyelerine % 25 indirimli haberiniz olsun.iyi çalışmalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR