9. İsoff Off-Road Oyunları (31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdalyaman

2003 Jeep GC. WJ 2.7 Crd
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar
31/Ekim/2008 de başlayacak olan 9.cu ISOFF OFFROAD OYUNLARI için yaklaşık 2 hafta kaldı.
Geçen sene de aynı yerde yapıldı sanırım. Biz en son Boluda katılmıştık. 2007 de ortamı yaşayıp, bu sene gidecek olanlara tavsiyeleri / önerileri olanlar varsa paylaşabilirmiyiz?
sevgiler
Erdal

İstanbul Off-Road Kulübü - İSOFF ’un düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerden olan
‘ Off-Road Oyunları ’ ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen off-road severleri buluşturacak.

Bir gelenek haline gelen ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Oyunlarda, yüzlerce 4x4 kullanıcısı 31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008 tarihleri arasında bir araya gelecek.

Sakarya / Pamukova / Ercova Yaylası ’nda gerçekleştirilecek olan 9.İsoff Türkiye Off-Road Oyunları 2008'de doğa ile içiçe olmanın yanı sıra.....
devamı ... http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları (31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008)

9 senedir sadece 2 kez katılamadım.Kulübümün başlattığı fakat bütün doğayı sevenlerin sayesinde gelenekselleşen bir orgaizasyon olan bu aktiviteye kesinlikle katılmak gerekiyor.Her büyük organizasyonda illaki bazı ufak tefek sorunlar oluyor tabiki ama yaşanılan o 2/3 günlük aktivite herkezin 4 gözle beklediği bir organizasyon. Hazırlık yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç şey var,ilk olarak gündüz sıcak gece ise -8 i bulan bir hava var yaylada.Kılık kıyafet ,uyku tulumlarını iyi hazırlamak lazım.Yanınıza muhakkak odun kesmek için balta alınması lazım.Ama isteyen istediği ağacı asla ve asla kesmiyecek.Yerli halkdan kendileri için ayrılanlardan veya ormanda devrilmiş ağaçları kullanmak lazım.Yiyecek ve içeceklerinizi yoldan muhakkak alın çünkü belirli biryerden sonra hiçbirşey bulamazsınız.Gçen sene hem vodofone hem turkcell verici koydu onun için cep telefonu çekmeme sıkıntısı yok.Geriside artık doğa şarlarındaki olağan yaşam.İlave fikirleri bekliyorum katılan arkadaşlar.Hayırlı günler.

Gezenbilir olarak bu etkinliğe katılacağız. Kamp yerinde bize tahsis edilmiş alanda tüm Gezenbir Grubunu görmek isteriz. Her sene olduğu gibi bu senede çok katılımlı olacağa benzer. Kamp alanımızı ''GEZENBİLİR'' flamaları ile süsleyip bize yakışır biçimde bu etkinlikte buluşmak dileği ile.

Konu detayları ve kamp alanındaki çadır sayımızı belirtmek için bir süre sonra katılımcı listemizi oluşturmaya başlayacağız.

Uğur abi sen kafadan beni yaz kamp malzemesi olmayan ama katılmak isteyenler için fazladan

4 adet tulum 3 adet mat ve 4 kişilik çadırım var belki malzemesi olmayıp gelmek isteyenlervardır ?

Bide
"This Jeep is not a SUV _______Your SUV is not a Jeep " ===> Please this is not a "Jeep". Something less than Scout is just a car :smiley:))) interin sloganı

bende geliyorum inşallah
fazlada bir taburede benden
zenginin tulumu fakirin taburesi::smiley:))

abi önemli olan çorbaya bi katkıda bulunmak ama tulum ama tabure...

Araniza yeni katılan bı üye olarak yeni aldıgım aracımla bende gelmeyi dusunuyorum is durumu ayarlayabılırsem. bundan once burdan sizleri takip etmistim ama artik sizinle tanisma ve bu organizasyonun ıcınde olma firsatimda olucak

Kamp alanına gidince İsoff yetkililerine sorun onlar detaylı bilgi verecekler.Orada jip,motorsiklet,atv gibi kategoriler var orada ayarlanacak,kayıt listesi,kapı numarası......Bu arada yol haritasının detayınıda İsoffun sayfasından alabilirsiniz.İki çeşit geliş yolu var.

tugsan75' Alıntı:
Kamp alanına gidince İsoff yetkililerine sorun onlar detaylı bilgi verecekler.Orada jip,motorsiklet,atv gibi kategoriler var orada ayarlanacak,kayıt listesi,kapı numarası......Bu arada yol haritasının detayınıda İsoffun sayfasından alabilirsiniz.İki çeşit geliş yolu var.

teşekkür ederim...

ben ilk defa katılıyorum inanın bu her sene geleceğimin garantisi olacak.

inşallah geçen seneki gibi bütün gece sağasola ateş etmezler,çoluğu çocuğu getireceklerin dikkatine!!!!!!!isoff yetkilerinin biraz daha duyarlı olup jandarma ile iş birliğine gitmesi gerktiğini düşünüyorum!herşey güzel giderken ;ateşler yanıyor,yemekler yeniyor,oyunlar başlıyor herşey güzel, fakat gece silah sesleri başlıyor hemde orta yerde.....ve hiç kimsenin saklanacağı bir yer yok özellikle çocukların!malesef bunları yazmak zorundayım! 4 yıldır gidiyorum fakat bu silah olayı çözülemedi veya hiç çaba bile sarf edilmedi..
GİDENBİLİR

Evet bu silah olayı herkez gibi kulübümüzü de aşırı rahatsız etmişti ama bazı kendini bilmez azıyla içki içmesini beceremeyen görüntüde insan kostümü kiymiş kişilerin ateş ederek kendilerini adam zannedenlere bu sene jandarmayla birlikde bir çözüm bulundu.İnşallah tekrar tekrarlanmıyacak herkezi duyarlı olmaya bekliyoruz.Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yapmayalım silahlı gördüklerinizi lütfen bildirin.

Ya o öküzler offroad dan hoşlanıyorlarmıymış?
Ayak sürtüp toz çıkarmayı offroad sanıyorlar herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR