oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Mar 2014 #2 ben gidiyorum pazar gunu beklerim gelirsen baya kalabaligiz
ghostrider12 hayatın içinde bir yol ;o yolun içinde insanlık... Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul gaziosmanpaşa 8 Mar 2014 #3 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? bizde davetlimiyiz
ghostrider12 hayatın içinde bir yol ;o yolun içinde insanlık... Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul gaziosmanpaşa 8 Mar 2014 #5 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? aldım ;D
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Mar 2014 #6 hadi hayirli olsun at resimlerinide bakalim
ghostrider12 hayatın içinde bir yol ;o yolun içinde insanlık... Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul gaziosmanpaşa 8 Mar 2014 #7 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? resim çekemedim daha . bugün saat iki gibi bi göktürk yapıcam orda çeker akşam atarım =)
Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? resim çekemedim daha . bugün saat iki gibi bi göktürk yapıcam orda çeker akşam atarım =)
ghostrider12 hayatın içinde bir yol ;o yolun içinde insanlık... Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul gaziosmanpaşa 8 Mar 2014 #9 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? vinç çok sıkıntı yok
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Mar 2014 #10 bi tulum al sen orda yat hic cikma artik ormandan
alibaykal Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 8 Mar 2014 #11 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? Gezi ne tarafa olacak? Buluşma yeri neresi?
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Mar 2014 #12 soyle soyliyim 2.kopru yolundan giderken kemerburgaz sapagindan girip hasdal duraginda bekliyoruz saat 8 de orda oluyoruz gelmek isteyenleri beklerim
soyle soyliyim 2.kopru yolundan giderken kemerburgaz sapagindan girip hasdal duraginda bekliyoruz saat 8 de orda oluyoruz gelmek isteyenleri beklerim
G guney_34 Ziyaretçi 8 Mar 2014 #13 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? Hayırlı olsun bide şu araçları toplaya bilmek bide batmicami bilsem girecem çamurlara
Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? Hayırlı olsun bide şu araçları toplaya bilmek bide batmicami bilsem girecem çamurlara
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 8 Mar 2014 #14 ormandan kestirme yapariz sana mehmet abi snorkel olmadi da bari sanzuman havalandirmasini aldirsaydin yukari
ormandan kestirme yapariz sana mehmet abi snorkel olmadi da bari sanzuman havalandirmasini aldirsaydin yukari
G guney_34 Ziyaretçi 9 Mar 2014 #15 Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? oguzhan3434' Alıntı: ormandan kestirme yapariz sana mehmet abi snorkel olmadi da bari sanzuman havalandirmasini aldirsaydin yukari Genişletmek için tıkla ... ahhh oguzhan ah o lastikler cok canımı sıktı bişeye bakamadım yavaş yavaş toplucaz artık ama buluşmalarada katılmak kaynaşmak lazım dimi
Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? oguzhan3434' Alıntı: ormandan kestirme yapariz sana mehmet abi snorkel olmadi da bari sanzuman havalandirmasini aldirsaydin yukari Genişletmek için tıkla ... ahhh oguzhan ah o lastikler cok canımı sıktı bişeye bakamadım yavaş yavaş toplucaz artık ama buluşmalarada katılmak kaynaşmak lazım dimi