90 Model Defender ile İlgili Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeji777 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,022
Ynt: 90 Model Defender ile İlgili Yardım ?..

5000 TL aracı Ankara Hurdasandan aldım. Nakşi ustaya kaporta boya olarak 3600 TL ödedim.M.K.E. Hurdasanda parçaladığım 2 ad. ambulansdan sökdüğüm 3 ad. çamurluk ,1 ad. kaput,1 ad. göğüs (westinghaus ,kalorifer ve pedallar dahil), 4 adet kapı (komple camlar panzoletler ve cam kapı lkolları dahil) ,1 adet yeni model ambulans torpidosu,1 ad. komple şanjman(arazi şanjmanı dahil) , 4adet orijinal koltuk, 4 adet lassa ok 144 lastik için 1100 TL ödedim. Kazalı ambulansların ikiside benzinli ve 1994 model ve 21000 km.de idi. Araçlardaki km. saatler ve emniyet kemerleri ile doktor koltuklarınıda aldım. 6 adet çamurluk lastiği ve aynalar bu fiyatın içinde.Birde tamponlarla ön göğüs ve radyatör ve davlumbazları unutmayayım...

Aracın taban tavan ve koltuklarının avrupa döşeme derileri ,süngerleri 900 TL , işçiliği 750 TL tuttu. Buna göğüs ve aracın havuz izalasyonuda dahil..Araca yazın kullanmak için 4 adet hankook 275x75x16 llastik aldım 830 TL.Aracın elektrik aksamı ve ön takım tamiri için 700 tl ödedim... Kıvır zıvır tabir edilen aksesuar ve parçalarla araç plaka masraflarıo dahil 15.000 TL ye maloldu...65 gün kendi uğraşım dahil....(fazla parçalarıda şerfsizin bir tanesine çaldırdım)

Etiketler

ercan süzer' Alıntı:
5000 TL aracı Ankara Hurdasandan aldım. Nakşi ustaya kaporta boya olarak 3600 TL ödedim.M.K.E. Hurdasanda parçaladığım 2 ad. ambulansdan sökdüğüm 3 ad. çamurluk ,1 ad. kaput,1 ad. göğüs (westinghaus ,kalorifer ve pedallar dahil), 4 adet kapı (komple camlar panzoletler ve cam kapı lkolları dahil) ,1 adet yeni model ambulans torpidosu,1 ad. komple şanjman(arazi şanjmanı dahil) , 4adet orijinal koltuk, 4 adet lassa ok 144 lastik için 1100 TL ödedim. Kazalı ambulansların ikiside benzinli ve 1994 model ve 21000 km.de idi. Araçlardaki km. saatler ve emniyet kemerleri ile doktor koltuklarınıda aldım. 6 adet çamurluk lastiği ve aynalar bu fiyatın içinde.Birde tamponlarla ön göğüs ve radyatör ve davlumbazları unutmayayım...

Aracın taban tavan ve koltuklarının avrupa döşeme derileri ,süngerleri 900 TL , işçiliği 750 TL tuttu. Buna göğüs ve aracın havuz izalasyonuda dahil..Araca yazın kullanmak için 4 adet hankook 275x75x16 llastik aldım 830 TL.Aracın elektrik aksamı ve ön takım tamiri için 700 tl ödedim... Kıvır zıvır tabir edilen aksesuar ve parçalarla araç plaka masraflarıo dahil 15.000 TL ye maloldu...65 gün kendi uğraşım dahil....(fazla parçalarıda şerfsizin bir tanesine çaldırdım)

Son parça çaldırma olayı hariç, hurdasan da toplamı 1100TL yi bulan onca parçayı bulup söktürmek vs büyük iş ve bu paraya büyük şans, ne diyim helal olsun size. Onca emek ve mesai den sonra içinize sinen bir araç olmuş belli ki. Bir akşam ankara da oturup bir çay kahve içelim hocam, soracağım çooooook şey var, eğer kafamı ütüleme demezsen :smiley:

arzu ettiğin zaman ...Ben Telsan Telsiz San. de çalışıyorum .Şehir dışında olmazsam görüşelim ..Telefon numaram 0 533 431 55 21 0 541 351 20 33 M.K.E. de 2 gün mesai içinde zamana karşı savaşdık kolay olmadı...

ercan süzer' Alıntı:
arzu ettiğin zaman ...Ben Telsan Telsiz San. de çalışıyorum .Şehir dışında olmazsam görüşelim ..Telefon numaram 0 533 431 55 21 0 541 351 20 33 M.K.E. de 2 gün mesai içinde zamana karşı savaşdık kolay olmadı...

Ercan bey en kısa zamanda arayacağım sizi, size de uygun olan bir zamanı kararlaştırmak için. Güle güle ağız tadıyla binmeniz dileğiyle.
GSM: 0 533 436 83 66
Gökhan

ercan süzer' Alıntı:
teşekkürler Ankarada iseniz hafta sonu Ankaradayım telefonunuzu not ettim
Ankara dayım, haftasonu da siz uygun olursanız ben de kendimi ayarlarım size göre. Görüşmek üzere.

mu7y' Alıntı:
Şu ilanı incelemiş miydiniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32838.0

Kişisel görüşüm olarak bu aracı incelemeyi tercih ederdim bakmanızda fayda var...

Beyrun Bey ve Engin Bey dediğiniz aracı siz dedikten sonra inceledim sahibi Tarık Bey le de telefonda görüştüm. Şu anda defender ile ilgili başlıkları ve fikirlerinizi incelemekle meşgulüm ama eğer defender almaya kesin olarak karar verirsem ve o zamana kadar Tarık Bey de aracı satmamış olursa büyük ihtimalle o aracı alırım diye düşünüyorum. Aracı çok beğenmeme rağmen içimin rahat etmesi adına şu anda biraz alternatifleri inceliyorum açıkcası.

eğer usta onay verirse 30 bine bu aracı alırmıydınız,300 tdi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1988-model-defender-110-44329424/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri