90 Model Defender ile İlgili Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeji777 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,337

zeji777

Kamp I
Arkadaşlar merhaba aslında Toyota LC ile Defender arasında tereddütteydim, baktığım bi LC vardı ama malesef olmadı şimdi defender almaya karar verdim fakat LC hakkında her ne kadar bilgim olsa da Defender konusunda çok cahilim .90 nedir 110 nedir hiç bilmem hangisi iyidir vs. Vericeğim linkteki araçla ilgili beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_1990_model_dizel_land_rover-71WQQaXQQ13437832WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: 90 Model Defender ile İlgili Yardım ?..

Mehmet bey, LC ile defender birbirinden çok farklı araçlar,

ben size araç almadan evvel her iki aracıda kullanmanızı önereceğim, ayrıca ne getirir ne götürür bunları da iyi hesap edin lütfen,

selamlar.
Mesut

Mesut bey LC ile 5000 km yol yapmışlığım var ama defenderi sadece görmüşlüğüm var. Biliyorum Lc deki konforu defenderda bulamam ama arazi de ikiside boş araçlar değil. Benimde şu anda bütçe sıkıntım var o yüzden defender a yöneldim. Ve şu anda dediğiniz ne götürür ne getiriri anlayabilmek için defender ile ilgili bişeyler öğrenmeye çalışyıorum.

zeji777' Alıntı:
Mesut bey LC ile 5000 km yol yapmışlığım var ama defenderi sadece görmüşlüğüm var. Biliyorum Lc deki konforu defenderda bulamam ama arazi de ikiside boş araçlar değil. Benimde şu anda bütçe sıkıntım var o yüzden defender a yöneldim. Ve şu anda dediğiniz ne götürür ne getiriri anlayabilmek için defender ile ilgili bişeyler öğrenmeye çalışyıorum.

bende eski defender yeni LC kullanıcısyım, :smiley:
her iki araç için özelliklede defender için bir çok bilgiyi bulabilirsiniz sitede,

yine de ilk mesajda sorduğunuzla alaklı 90 ve 110 rakamları araçların inç olarak aks boylarını belirten rakamlardır.

çok selamlar.
Mesut

90, 110, 130 Defender'ların ön ve arka aks arasındaki mesafeyi ifade eder.
90 modelleri genelde 3 kapı, 110 modelleri 5 kapı ve pickup, 130 modeli 4 kapı çift kabin pickup modellerinde bulunurlar.
İlandaki araç 110 pickup modeli.

LC ile Defender arasında karar vermeden önce mutlaka ihtyiaçlarınızı, kullanım amacınızı net olarak belirleyin ve mutlaka Defender kullanın sonra karar verin derim şahsen.

Hangi LC ye göre defender 110" un konforunu kıyaslıyorsunuz acaba ?

Anlayamadım Yunus Bey ne demek istediğinizi ama benim demek istediğim 96 lc vx 80 deki konforu bulamıyacağımdı.

zeji777' Alıntı:
Anlayamadım Yunus Bey ne demek istediğinizi ama benim demek istediğim 96 lc vx 80 deki konforu bulamıyacağımdı.
Daha önce hangi Toyota LC kullanıgınızı sormak istedim
vx 80 deki konforu çoğu 4x4 lerde bile bulamassınız defender konforlu bır araç degildir sürüş şekli ,motor sesi ,vs. anacak defenderde Lc80 gibi helezon yayalı ve
yol tutuşu (virej denge mili sökülüyken dahil) çok iyidir
LC deki performansı defender 2,5 düz dizel yada benzinli de bulamassınız 2,4 puma yada td300 motorlu defenderde bulabilirsiniz

Yunus bu araç isoff ercuva şeenliklerinde yanmıza gelen bizim araçlara bakan
Sakaryalı ların aracı değilmi ? bana o araç mış gibi geldi.

zaferbager41' Alıntı:
Yunus bu araç isoff ercuva şeenliklerinde yanmıza gelen bizim araçlara bakan
Sakaryalı ların aracı değilmi ? bana o araç mış gibi geldi.
Doğrudur abi 20 tane defenderi toplu alan buydu :smiley:

zeji777' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba aslında Toyota LC ile Defender arasında tereddütteydim, baktığım bi LC vardı ama malesef olmadı şimdi defender almaya karar verdim fakat LC hakkında her ne kadar bilgim olsa da Defender konusunda çok cahilim .90 nedir 110 nedir hiç bilmem hangisi iyidir vs. Vericeğim linkteki araçla ilgili beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_1990_model_dizel_land_rover-71WQQaXQQ13437832WQQpXQQdisplayitem

Şu ilanı incelemiş miydiniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32838.0

tenteli 90 defenderin fiyatı bence anormal ....O fiyata 110 defender toplarsın cillop gibi olur...Yeni kaporta , yeni boya en azından ne yapdığını ne topladığını ve eksiklerini bilirsin....

ercan süzer' Alıntı:
tenteli 90 defenderin fiyatı bence anormal ....O fiyata 110 defender toplarsın cillop gibi olur...Yeni kaporta , yeni boya en azından ne yapdığını ne topladığını ve eksiklerini bilirsin....

Ercan hocam, yaptığım masrafları sıra ile bir köşeye not etmişdirsin. Uygun bir ara paylaşırsan çok sevinirim.
Gökhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR