91 Model XJ Direksiyon ve Fren Problemi İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,787

jeep53

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba daha önce 94 zj laredo kullandım ama gözüm xj kasaladaydı 2 ay önce 91 model xj satın aldım ama küçük sorunlar yaşıyorum.araç rolantide çalışırken direksiyon çok sert tur atmada zorlanıyordu pompayı değiştik sorun bitmedi gaz verince düzeliyor tekrar sertleşiyor. sonuç olarak kutuyu değiştirmek gerektiğini söylediler tamiri mümkün değilmi ?bide fren vestenavuzunu değiştim şimdide önler sıkmaya başladı ayarlatım yine aynı bu gibi tatlı sorunlar var bunları nasıl çözebiliriz.siz deneyimli ustalardan önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Etiketler

Ynt: 91 Model XJ Direksiyon ve Fren Problemi İçin Yardım

farketmez anadulu yakasında olur olmasa maslak yakın bana yarın götürebilirim.

saygıdeğer abiciğim
çakmak oto sanayine gel
Jeep araçlarında uzman 0532 295 54 57 turan usta diğer adı hasan ustayı bul aracını yapsın. direksiyon pompasının ayarı mevcuttur. o ayarı alyan anahtarıyla yapıyorlar. kendisi konuda uzman. fren konusuna gelince seni özel birine yollıyacak aynı sitede oda. kolay gelsin.
telefon numarasını veriyorum.
bendede 91 xj var aynı problemden bende muzdariptim.hasan usta düzeltti.
serdar ağdaş yolladı beni deyin hizmete ve ucuz fiyata bak.
memnun bir şekilde ayrılırsınız oradan.

Fren için Ümraniye Sanayide Çağlar Oto Fren var, Aytuğ sitemizinde üyesi, yardımcı olacaktır. Tek işleri fren olduğu için bu konuda uzmanlar.

Direksiyon kutusu tamir edilebilir, ancak tamir ettirenler bir süre sonra tekrar benzer sorunların oluştuğunu söylüyorlar. Aracınızda büyük lastikler varsa zamanla sorunun kaynağı oluyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR