92 Hilux Safari Şnorkel'li Son Foto

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,904

umutcelikel

No pain no gain...
Yer
Ankara
Web
landroverseries3umutcelikel.blogspot.com
SH107891.png

2.8 dizel haliyle bile acayip hava emiyor valla...Bi de V8 olsa ne olacak kim bilir? ;D

Etiketler
Ynt: 92 Hilux Safari Şnorkel'li Son Foto

Hayırlı olsun araba daha bir yakışıklı olmuş. Güle güle kullan. Biraz bilgi verirmisin. Normalde yeri yoktu , nasıl monte ettirdin. Ne kadara mal oldu?

Hayırlı olsun güzel olmuş .ayrı bir hava vermiş

İthalatçı vasıtası ile kendim getirttim... Safari zaten direk kasaya göre (Soldan direksiyon) ürettiğinden takılması problemsiz...Şablon çıkıyor, çamurluğa yerleştirip cart diye acımadan çamurluğu deliyorsunuz ;D ;D Rüzgar sesi vs de yapmıyor şekli aerodinamik olduğundan...Dolar uçmadan önce 700-750 YTL gibi birşeye maloldu...

tekrar hayırlı olsun fiyatlar ne yazıkkı bu çııarda,ama verdiği güven ve sulardakı performansı buna değer.sonuçta allah korusunda bir motor rektefiyesi çok daha fazla

bu snorkel acaip bir hava veriyor araca tüm görüntü birden degişiyor cok yakışmış
güle güle kullanın

Çok güzel olmuş ben asıl merak ettigim sesi nasıl acaba defenderde görmüştüm hayran kalmiştim sesine.

Valla ben 300Tdi Defendera taktırmıştım Otokar Şnorkel ama sağ tarafta kaldığından çok ses farkı hissetmemiştim...Rüzgar sesi çok yapmıştı bi de...Bu dibimde olmasına rağmen rüzgar sesi yok, emiş sesi var. Şimdi Defenderım olsa Safari gibi aerodinamik bi tasarı taktırırdım...

ne biçim olmuş ;D
umutçum aracı aldığında kaç km deydi benim ilgilendiğim bi tane var 2.8 300 ü devirmiş önümüzdeki bir kaç gün içinde gidip inceliycem aracı kriter verirmisin bana biraz
araç 128 beygir olarak belirtilmiş bana fazla gibi geldi. şnorkel süper olmuş bu arada

abi teşekür ederim:smiley:))))))sen zor beynirsin gerçi ama:smiley:)))neyyse..
ben aldığımda 182.000 de felandı..190 ı geçti şu anda...ama bence toyota düz dizel için bişet diil bu km.ler....
128 hp filan diil motor, uçmuş kim yazdıysa...91 beygir olması lazım..yeterli motor sonuçta...(bence)
yolun düşerse ankaraya sürer bakarsın benimkine fikir edinmek için...

bende şnorkel takrımayı düşünüyorum ama bir kaç yerden edindiğim bilgi yakıtı arttırdığı ???

siz de bu konuda bir deneme ya da araştırma yaptınız mı?

deneme yaptıysanız bilgileri paylaşır mısınız?

bu arada çok yakışmış güle güle kullanın...

Valla performansı arttırabilir yüksek süratte ama sürüş ş
dronder' Alıntı:
bende şnorkel takrımayı düşünüyorum ama bir kaç yerden edindiğim bilgi yakıtı arttırdığı ???

siz de bu konuda bir deneme ya da araştırma yaptınız mı?

deneme yaptıysanız bilgileri paylaşır mısınız?

bu arada çok yakışmış güle güle kullanın...
ekli değişmezse bence tüketimi arttırmaması lazım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler