93 Grand Cherokee 2.5 TDI Hakkinda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,092

Etiketler
Ynt: 93 Grand Cherokee 2.5 TDI Hakkinda

hep merak etmişimdir; neden motoru o kadar uğraşıp rektifiye ettirip yaptırdıktan sonra insanlar araçlarını satarlar ??? ... yada satacaksa neden uğraşıp rektifiye ettirirler...motor yaparlar... hep kıllanırım bu tür durumlardan ::smiley: ....

orsa' Alıntı:
Bu araçtan daha uygun fiyatlı iki seçenek daha var ama onlar sonradan dizele çevrilmiş. Üzerindeki vinç eğer Warn ise zaten ileride taktırmak isteseniz maliyetiniz 2000 YTL'yi geçer. Bence 22.000 YTL'de anlaşılabilirse uygun bir araç.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_1993_2_5_tdi_pajero_fullWQQaXQQ6988041WQQpXQQdisplayitem

tesekkur ederim ilginize.
sonradan dizel e donusturulen araclara sicak bakmiyorum ben.
lpg icin ise hala fikrim "asla olmaz" :smiley:

2.5 dizel galloper ya da 2.3 tdi frontera dusunuyorum artik.
pajero ve zj ye baktim da hepsi sonradan atilma dizel.

19-20 civari 4Runner bulabilsem hic dusunmem :smiley:

Şu anda 4 tane aracımızda LPG takılı, hepsi sıralı sistem diye adlandırılan eskilere göre nispeten akıllı ve gerçekçi ayarlar yapılabilen türden. LPG kitlerinin markaları Lovato (İtalyan Malı - Sorunsuz mükemmele yakın çalışıyor) - Landi (İtalyan Malı Enjektörler Bosch - İlk zamanlar ayar sorunu vardı, artık yok) - Romano (İtalyan Malı - Sorunsuz mükemmele yakın çalışıyor) - KME (Polonya Malı - İlk zamanlar ayar sorunu vardı, artık yok-Software.i yetersiz bence) Eski sistemlerde başı yanan, üzülen çok kişi var ama bu sistemler gitgide daha iyi hale geliyor. Software tarafı sürekli gelişiyor ve sistemler gitgide daha yetenekli hale geliyor.

Ayrıca gerek yüksek mazot fiyatları gerekse ağır dizel tamir - bakım giderleri düşünüce, aracımda bir yakıt sistemine muhtaç olmaktansa 2 tane birden taşımak bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sıralı sistemler başlı başına bir yakıt sistemi gibi çalışıyorlar. CNG dönüşümüne uyumlu olmalarıda başka bir artıları.

Umarım gönlünüzdeki aracı bulursunuz ama benzinli motor ve sıralı sistem LPG kitlerinide yabana atmayın bence, kolay gelsin ;)

Lgp 'ye her zaman soğuk bakan ben, Gezenbilir'deki arkadaşların aracını gördükten sonra fikrimi değiştirdim.Murat'a katılıyorum.

Yokuşta tor tor egzos dumanı atarak gidemeyen bir düz dizeldense, homurdayarak tırmanan bir lpg takılı makinayı tercih ederim..Bencede yabana atmayın..

şahsen ben gündelik hayatta da 5.2 atıker sıralı sistemli ile geziyorum bir gün size ödünç vereyim bir günde dizeli kullanın yeni teknolojiler dışında dizelin yanına bile yaklaşmazsınız . ama yeni teknolojik bir dizel jeep içindel benimkinden 3 tane satmanız lazım

ercumentoflas' Alıntı:
şahsen ben gündelik hayatta da 5.2 atıker sıralı sistemli ile geziyorum bir gün size ödünç vereyim bir günde dizeli kullanın yeni teknolojiler dışında dizelin yanına bile yaklaşmazsınız . ama yeni teknolojik bir dizel jeep içindel benimkinden 3 tane satmanız lazım

bende de 94zj var aynen katılıyorum size

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR