93 Model Vitara İçin Hava Filtresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan temasa33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,614

temasa33

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar
93 model karbüratörlü aracım için uzun bir süredir hava filtresi aramaktayım.İstanbul ve Ankara'daki parçacılardan getirttiğim filtrelerin hiçbiri olmadı.Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi

suzuki vitaranın özelliklede karbüratörlü olanının hava filtresi zor bulunacak bir parça değildir ki ben safranboluda bile rahatlıkla buluyordum.başka markalarınkide uyuyodur diye hatırlıyorum ama markayı tam bilemiyorum öğrenip size bilgi veririm.

orjinale yakın yan sanayi kullanıyoruz. parçacılarda olması gerekiyor. bugune kadar hiç sıkıntım olmadı. ama illada orjinal olsun diyorsan bilemem.

arkadasım bu lıntekı adreste mevcut ben kendı aracımın kınlerıde laıyorum tum fılıtreler dahıl fıyat cok makul
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-suziki-vitara-1-6-91-98-takim-filitre/detay

93ler yuvarlak ve tofas sahinlerinkine benziyor.tek farkı biraz daha yuksek ve etli olması

gokhan5234' Alıntı:
arkadasım bu lıntekı adreste mevcut ben kendı aracımın kınlerıde laıyorum tum fılıtreler dahıl fıyat cok makul
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-suziki-vitara-1-6-91-98-takim-filitre/detay
bizim araçlarda polen filtresi yok diye biliyorum birde ilanda 91-98 mod aralığı diyor 99 ispanyollarınki farklı olabilirmi

benımkıde ıspanyl ama bıldıgım kadarıyla 2000 vıtara ıcın hava fıltresı -yag fıltresı -benzın fıltresı gonderıylar ve fıyat makul

oto sanayii sitelerinde sadece filitre satan dükkanlar var onlara sorabilir veya sipariş verebilir 6-10 lu paketlerde toptan alabilirsiniz .

Ülkemizde filitre fabrikaları vardır mersin ve iskenderunda büyük olanlarından 2 tane var . ;) :smiley:

bir dükkan yada mekandan alışveriş yapmak bana daha uygun ..adresi ve telefonu olmıyan parcaları biyerlerden alıp size postalayan kişilerin yaptıgı iş konusunda bilgili olmasını

bekklemeyin yanlış mal yolladıgında tel edemez adrese gidemez ekranla+klavye ile baş başa kalırsınız.. ;D ;D

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bu bölgedeki bütün filtrecileri gezdim ama bi türlü uygun bulamadım orjinalinide aramıyorum yan sanayide yeterli benim için.Tofaş filtreleri ise tam oturmuyor yuvaya.

son durum bir filtreciye rica minnet numarasını vererek getirttim yedeğinide tabi...

fiyat bilgisi alabilirmiyiz.(demek orjinali istenirse bulunabiliyormuş)

ikisine 50 lira verdim ama bu filtreler orjinal değil sadece ebat tutuyor.

50 tl çok fazla yahu 2 filtre için.ben 5 6 ay önce 10 tl gibi bi rakama almıştım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR