93 Suzuki Vitara Diferansiyel Kovanı ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avciavci003 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,951

avciavci003

Yeni Üye
Sevgili arkadaşlar sitenize bu itibariyle üye oldum.Daha önceden de arasıra takip ediyordum.Yaklaşık olarak 1 ay kadar önce 93 model Suzuki vitara 5 kapı satın aldım.Ancak araç mı satın aldım dertmi bilemedim.Alır almaz önce 4 adet amassörünü değiştirdim daha sonra baskı balatasını değiştirdim.Tam bitti başka masraf yok derken şimdide arka defransiyelde sorun çıktı.Ustaya götürdüm defransiyelin değişmesi gerekiyormuş,içindeki dişliler yıpranmış ses bu yüzden geliyormuş sadece dişler değişmez komple kovan değiştirelim diyor çıkma kovan fiatını 1.200-TL diyorlar bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevineceğim araç söküldü öylece bekliyor bunun daha kolay ve ucuz bir yolu yokmu?

Etiketler
Ynt: 93 Suzuki Vitara Diferansiyel Kovanı ?..

Bu linke tıklayın..Araçlar Suzuki bölümüne ulaşacaksınız. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=179.0

önce hayırlı olsun sorunları hallettikten sonra araç aldıyınızı fark etceksiniz.sorunlarınız için 02125496340 nolu telefonu arayın sorunlarınıza çare bulabilirsiniz.geçmiş olsun

avciavci003' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar sitenize bu itibariyle üye oldum.Daha önceden de arasıra takip ediyordum.Yaklaşık olarak 1 ay kadar önce 93 model Suzuki vitara 5 kapı satın aldım.Ancak araç mı satın aldım dertmi bilemedim.Alır almaz önce 4 adet amassörünü değiştirdim daha sonra baskı balatasını değiştirdim.Tam bitti başka masraf yok derken şimdide arka defransiyelde sorun çıktı.Ustaya götürdüm defransiyelin değişmesi gerekiyormuş,içindeki dişliler yıpranmış ses bu yüzden geliyormuş sadece dişler değişmez komple kovan değiştirelim diyor çıkma kovan fiatını 1.200-TL diyorlar bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevineceğim araç söküldü öylece bekliyor bunun daha kolay ve ucuz bir yolu yokmu?
[/quote ... öncesize geçmiş olsun bende 1996 vitara aldım benim debriyaj,da sanki gitti gidici debriyaj setini, kaça aldınız 2,ci sorum benim de ön kovanda çok hafif bir uğultu var sizinki,de öylemiydi

selam öncelikşe eksperoto serkan arkadaşımıza danışın bir derim sitemizin üyesidir kendisi serisler bölümünden ulaşabilirsiniz önce danışın sorununuzu sonra çözüm arayın bence kolay gelsin iyi günler

[[/quote ... öncesize geçmiş olsun bende 1996 vitara aldım benim debriyaj,da sanki gitti gidici debriyaj setini, kaça aldınız 2,ci sorum benim de ön kovanda çok hafif bir uğultu var sizinki,de öylemiydi
[/quote]
Ben 1 yıl önce 2000 Vitara 1,6 JLX'in orjinal Japon debriyaj setini (baskı-balata-rulman-tel) yetkili servisten 400 tl'ye almıştım aynı yerde Valeo fransız debriyaj seti 300 tl idi. İstanbul Aksaray civarı parçacılarda 120-150 tl arasında alındığını bazı arkadaşlar yazmışlardı.
"Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi " ismli başlıkta bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi var.

geçmiş olsun en uygun yol cıkmadır bir konuda anlaşın ses yapmayan muhayyer diye bazı durumlarda sizden cıkanı isteyip fiyattan düşebiliyorlar ayna mahrutinin kompradör denen saatle hassas bir şekilde dişli boşluk ayarı yapılması gerekir bilmeyen birine yaptırırsanız kısa süre içinde tekrar baş agrısına sebebiyet verebilir . ;)

Sevgili arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.Araçın kovanında hiç bir problem yokmuş kendini sevis zanneden fakat hiç bir şeyden anlamayan bir yerin hatasısından kaynaklanan bir durum vardı iyiki bu aracı almışım diğer aracıma hiç binmek istemiyorum sevgiler

avciavci003' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.Araçın kovanında hiç bir problem yokmuş kendini sevis zanneden fakat hiç bir şeyden anlamayan bir yerin hatasısından kaynaklanan bir durum vardı iyiki bu aracı almışım diğer aracıma hiç binmek istemiyorum sevgiler
geçmiş olsun ama hatanın neden kaynaklandığını yazarsanız seviniriz ;)[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.