93 vıtra blok yada komple motor aranıyorr acılll

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paşalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,555

paşalı

Kamp I
Mesajlar
118
Tepkime Puanı
0
slm aracımız blok patlatmış durum da faturalı blok yada 8 valf komple motor ihtiyacımız var 0532 346 78 82...saygılar
 

Etiketler
Ynt: 93 vıtra blok yada komple motor aranıyorr acılll

Blok patlatmayı nasıl başardınız? Herkese nasip olmaz ...
 

Ynt: 93 vıtra blok yada komple motor aranıyorr acılll

ben yapmadım ama uzun yolda olmuş giderken sıkıştırmış olabılır
 





Ynt: 93 vıtra blok yada komple motor aranıyorr acılll

ankara ostim hurdacılarda iki tane 3k vitara var ikiside hasarlı hatta 2 tanede 5k gördüm biri dizeldi onlara bir bakın
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Mesajlar
1,531,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst