memorian' Alıntı:benim aklıma takılan sunroof uygulaması yapılınca içerideki tavanda ön camdan arkaya doğru uzayan gözlük kabıdır yakıt-ısı gösteren ekrandır vs olan ve araç kabinine bence çok şık bi hava katan o siyah aparata ne yapıyolar? hadi kabinde tavan boş olsa bi derece sunroof işine girişilebilir belki ama sonradan sunroof taktırıp zaten aracın orjinalliğini bozuyoken bi de içeriyi baltalamak yazık bence.
çok seviyorum ben o aparatı(birine güneş gözlüğü sığmıyo gerçi ama diğerine sigara koyuyorum sora push a basıp alıyorum fln eğleniyorum)
alpaslanepli' Alıntı:O hastalık kursağımızda kaldı be marif.. Ben lcd lerle baslarla midlerle koca koca anfilerle şimdi kurmaya kalksan sıfırlarıyla 6500-7000 liralık tesisat kurdum. Renkli gece görüşlü R ye taktığında otomatik devreye giren kamerasına kadar. Ama gel gelelim 2 ay dayandı. Gündüz gözü hırsızlar ne var ne yok götürdü. Çaldıkları bir kenara arabamı arabalıktan çıkaracak kadar kırıp döktüler. Ön konsol orta konsol klima ünitesi VİC ekranı v.s v.s
Hala öyle duruyor. Amerikadan parça gelmesini bekliyoruz. Bu bahsettiğim yani çalmadıkları ama parçalıklarının sıfır fiyatlarıda yaklaşık 3000 lira. Var gerisini sen hesap et.
Evet teknoloji güzel şey ama bu memlekette değil. Adamın kursağına tıkıyorlar. Bide en gıcık olduğum şeyde sende kurmasaydın böyle tesisat diyorlar. Yani hırsızın kabahati yok. Tüm suç bendeKal sağlıcakla...
alpaslanepli' Alıntı:Neyse asıl konuya dönersek. Sonradan yapılma sunroof'lu Zj baktım ben araç arayan bir arkadaş için. İşçilk çok önemli bu hususta. Berbat bir işçilik vardı kesilen yerlerden pas başlamıştı, açma kapama düğmesi şahinlerde kullanılan on-off düğmesi idi. Öyle olackasa olmasın daha iyi. Kışın içine alacağı kesin olan suyu söylemiyorum bile. Sonra tavandan silikon basıp gezmek zorunda kalırsın.![]()
Alfonse' Alıntı:O sigara için değil, otoparkın uzaktan kumandası için.... Kapağın içine kumandayı, orjinal cırt var içinde, tepetaklak takıyorsun. Kapağın içindeki çıkıntıyıda kumandanın düğmesine denk getiriyorsun. Mesafe yetmezse düğmeye basmaya, köşelerde apaartlar var, çıkar, çıkıntıya tak. Kapağı kapatıyorsun. Otoparka gelince kapağa bi dokunuyorsun, dızzzzzzzzzzzzzzzzz..............
Bertan, orjinal fikir değil o. Orası onun için üretilmiş... Kullanma kılavuzunu oku, orada yazıyor... ok?memorian' Alıntı:benim orayı sigaralık olarak kullanmam çok sönük kaldı en az bu kadar orjinal bi fikir yürütmek üzere garaja iniyorum yapamazsamda gidip sunroof taktırıcam asla altta kalamam![]()