94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marif01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,358
Ynt: 94 Zj'ye Sunroof Uygulaması Yapılabilirmi?

Sağlık olsun hocam tekrar geçmiş olsun. Eğerki birgün tekrar düşünürsen yardımcı olabilirim. adana tarafları bu konuda oldukça ekonomik.

Etiketler

zaten vazgeçtim alpaslan bey ya sunrooflu 96model makyajlı kasalardan alacağım yada sunrooftan vazgeçip 95 düşüneceğim. malum cebimize göre olmak zorunda :smiley: adanada bende bir kaç farklı araçta gördüm fakat gerçekten hiç sağlıklı değil.

evet vergi belimi büküyor açıkçası yoksa 96 97ler süper. borçluda almak istemiyorum. 95 alıp onunla uğraşmak daha mantıklı olacak vergiye ödemektense o parayla adam akıllı bişiler yapılır. bu türkiyede neden böle vergi ödüyoruz yaa :Z avrupada adamlar bizim verdiğimiz vergiyle aynı paraya bu araçları alıyolar ya çok sinir bozucu.

memorian' Alıntı:
benim aklıma takılan sunroof uygulaması yapılınca içerideki tavanda ön camdan arkaya doğru uzayan gözlük kabıdır yakıt-ısı gösteren ekrandır vs olan ve araç kabinine bence çok şık bi hava katan o siyah aparata ne yapıyolar? hadi kabinde tavan boş olsa bi derece sunroof işine girişilebilir belki ama sonradan sunroof taktırıp zaten aracın orjinalliğini bozuyoken bi de içeriyi baltalamak yazık bence.
çok seviyorum ben o aparatı :D (birine güneş gözlüğü sığmıyo gerçi ama diğerine sigara koyuyorum sora push a basıp alıyorum fln eğleniyorum)

O sigara için değil, otoparkın uzaktan kumandası için.... Kapağın içine kumandayı, orjinal cırt var içinde, tepetaklak takıyorsun. Kapağın içindeki çıkıntıyıda kumandanın düğmesine denk getiriyorsun. Mesafe yetmezse düğmeye basmaya, köşelerde apaartlar var, çıkar, çıkıntıya tak. Kapağı kapatıyorsun. Otoparka gelince kapağa bi dokunuyorsun, dızzzzzzzzzzzzzzzzz..............

alpaslanepli' Alıntı:
O hastalık kursağımızda kaldı be marif.. Ben lcd lerle baslarla midlerle koca koca anfilerle şimdi kurmaya kalksan sıfırlarıyla 6500-7000 liralık tesisat kurdum. Renkli gece görüşlü R ye taktığında otomatik devreye giren kamerasına kadar. Ama gel gelelim 2 ay dayandı. Gündüz gözü hırsızlar ne var ne yok götürdü. Çaldıkları bir kenara arabamı arabalıktan çıkaracak kadar kırıp döktüler. Ön konsol orta konsol klima ünitesi VİC ekranı v.s v.s
Hala öyle duruyor. Amerikadan parça gelmesini bekliyoruz. Bu bahsettiğim yani çalmadıkları ama parçalıklarının sıfır fiyatlarıda yaklaşık 3000 lira. Var gerisini sen hesap et.

Evet teknoloji güzel şey ama bu memlekette değil. Adamın kursağına tıkıyorlar. Bide en gıcık olduğum şeyde sende kurmasaydın böyle tesisat diyorlar. Yani hırsızın kabahati yok. Tüm suç bende :smiley: Kal sağlıcakla...

Kurmasaydın. Hata senin.... :smiley: Hırsızı niye suçluyosun....

alpaslanepli' Alıntı:
Neyse asıl konuya dönersek. Sonradan yapılma sunroof'lu Zj baktım ben araç arayan bir arkadaş için. İşçilk çok önemli bu hususta. Berbat bir işçilik vardı kesilen yerlerden pas başlamıştı, açma kapama düğmesi şahinlerde kullanılan on-off düğmesi idi. Öyle olackasa olmasın daha iyi. Kışın içine alacağı kesin olan suyu söylemiyorum bile. Sonra tavandan silikon basıp gezmek zorunda kalırsın. :smiley:

Meh-met diye bi üye vardı mazide....
O şimdi sitede yasaklanmasaydı, sunroof konusunda yardımcı olurdu zevkle..... :smiley: Çok özledim şahsı :smiley: Alpaslan' da öyle :smiley: Pek sevmiştik kendisini :smiley: Çok kibardı v.s. :smiley:

Alfonse' Alıntı:
O sigara için değil, otoparkın uzaktan kumandası için.... Kapağın içine kumandayı, orjinal cırt var içinde, tepetaklak takıyorsun. Kapağın içindeki çıkıntıyıda kumandanın düğmesine denk getiriyorsun. Mesafe yetmezse düğmeye basmaya, köşelerde apaartlar var, çıkar, çıkıntıya tak. Kapağı kapatıyorsun. Otoparka gelince kapağa bi dokunuyorsun, dızzzzzzzzzzzzzzzzz..............

benim orayı sigaralık olarak kullanmam çok sönük kaldı en az bu kadar orjinal bi fikir yürütmek üzere garaja iniyorum yapamazsamda gidip sunroof taktırıcam asla altta kalamam :D

memorian' Alıntı:
benim orayı sigaralık olarak kullanmam çok sönük kaldı en az bu kadar orjinal bi fikir yürütmek üzere garaja iniyorum yapamazsamda gidip sunroof taktırıcam asla altta kalamam :D
Bertan, orjinal fikir değil o. Orası onun için üretilmiş... Kullanma kılavuzunu oku, orada yazıyor... ok?

o zaman bende abartıp böyle yaparım ;D

[attachment=1]

sistemide o kutunun içine düğme altta kalıcak şekilde yapıştırdımmıydı bi dürtmeyle hooop çadırım hazır bu nası :D

1827.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR