Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ
Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ
Benim konuyla alakalı bir fikrim yok ama, Sarı oto 0 312 396 47 82'den Ali Sarı beye sorun lütfen.Telefonu benden aldığınızı söyleyin, gerçi söylemesenizde gerekli ilgiyi göreceksinizdir.
tabiki muhakkak bildireceğim uzun vadeli bir plan olsada kafama koydumya muhakkak yapmam lazım maslakta bi kaç kişiye sordum yaklaşık 1000 tl ye çözülür dediler ama vaktim olmadığı için geniş geniş araştıramadım
alikedik' Alıntı:
tabiki muhakkak bildireceğim uzun vadeli bir plan olsada kafama koydumya muhakkak yapmam lazım maslakta bi kaç kişiye sordum yaklaşık 1000 tl ye çözülür dediler ama vaktim olmadığı için geniş geniş araştıramadım
2 kasayıda inceledim çamurluk ve kaput kasa komple aynı sadece farların arka bağlantı yerleri sorun olabilir onuda usta bi kaportacı halleder diye düşünüyorum
Size daha önce bir telefon vermiştim Hayati bey ile görüşürseniz yardımcı olur.2000 modele çevirebiliyorsunuz ancak kapartoda işlem gerekiyor hayati bey bana daha önce söylemişti gel arabayla biz hallederiz diye bence bir konuşun..
Ben bu işlemi kendi S10 umda yapmıştım. Oluyor hemde hiç majör problem yaşamadan.
Sadece dediğiniz gibi farların arka kısmında cüzzi oranda kaporta işçiliği yapılacak.
Gerisi kendiliğinden oluyor.
yanıltmak istemem, üzerinden uzun zaman ve ağır bir kaza geçtiği için bazı şeyler kafamdan kayboluyor,
800 USD malzemeye vermiştim,
150 TL civarından elektirk ve kaporta işçiliğine gitmişti
diye hatırlıyorum.
Yararlı olabildi isem ne mutlu.