Ynt: 95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler
Templar' Alıntı:
Selamlar alfonse,
Aşağıda forum linkini kopyaladığım sayfada bulunan linkten ZJ Power Windows & Power Dorrs ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21439.0
Saygılarımla,
Kaan
Linki inceledim. Teşekkür ederim ama, derdime net vevabı bulamadım. İlginize çokkk teşekkürr ederim. Net te derdimi araştırırken parça kataloğunu buldum ve indirdim. Derdime dermanı bu katologda da bulamadım. Ama süper faydalanıp meraklarımı ve inşallah başıma gelmeyecek aksilikleri çözümlememe yardımcı olabilecek bin küsür sayfalık bi kaynak edindim.
Soruma; bilgililerden ve en azından Zj kullanıcılarından cevap beklemiştim. Zj sahiplerinin; bende şu model var: ışık yok veya var diye yazmaları yeterdi. AMA sizden başla kimse bilgi vermedi. Bide zj' cileri saymaya çalışıyooruz. SİTEMMMMMM.....
Bugün sırf bunu kafaya taktığım için servise gittim bi sürü km... 95 lerde bu ışıklar yokmuş, 96 da başlıyormuş. Sanayide bi sürü oyalandım, çıkışta sağ ön camı kapı camı çalışmamaya başladı, geri servise döndüm. Usta bayağı aradı, buldu sorunu sağolsun. Sağ ön cam açma düğmesini içindeki contact' lar oksit veya eskimeden iletmiyormuş. Kazıdı, temizledi felan, halletti.
--DÜĞMESİNİN IŞIĞI YANMIYOR DİYE GİTTİĞİM SANAYİDE DÜĞME BOZULDU, MEKANİZMA KOMPLE DURDU, NE ŞANS BE....

----
SONUÇ:
----CAM OTO.ÇALIŞYOR, DÜĞMELERİN IŞIĞI TABİKİ HALA YANMIYOR, !!!PARAM KISMETMİŞ O USTAYA!!!!! ÇOK YUKARDAN MESAJ GEMİŞ BANA-------