95 Model Zj Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KNİFE POCKET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,600

KNİFE POCKET

Yeni Üye
Yer
adapazarı
herkese merhaba;
15-20 gün önce bende ilk zj mi alarak aranıza katılmış oldum. ar acım 95 model , ilk lpg sistemini ben taktırdım hatta daha ilk depo gazımıda bu pazar bitiriceğim inşallah.
aracı ilk aldığımda kumanda sorunum oldu aracı anahtarla açmak zorunda kaldım , tabi alarm sistemi devre girdi, akü kutup başını sökerek ancak susturabildim.tabi araç güvenlik moduna geçtiğinden çalıştıramadımda, ilk ulaştığım telefon mengerler istanbul oldu. benden km başına 1 euro para istediler ve aracı bu durumdan servislerinin gelmediği takdirde kurtaramayacağımı söylediler .istanbul - adapazarı arası sadece aracı çalıştırmak 300 euro. sağolsun sonra jeep control den ramazan beye olaştım oda telefondan yardım edip 2 anahtar manüplasyonu ile aracımı çalışır hale getirtdi, sonrada kumanda bir şekilde çalıştı. sormak istediğim şey bu durum normal mi yoksa genelde insanlara bazı servisler böylemi yaklaşıyor.

Etiketler

Ynt: bende aranızdayım artık

eğer durum anlattığın gibiyse açıkçası uyanıklık yapmışlar,. bu tür araçlarda güvenebileceğin bir servisinin olması çok önemli yoksa herşeye hemen her fiyat çekiliyor, dikkatli olmakta fayda var. bu arada jeep control benim duyduğum kadarıyla iyi ustası olan bir servis.. metheden çok olmuştu.. zaten böyle bir işlem içinde km başına 1 euro muhabbeti bence çok saçma.. roket mi tamir ediyosun

ankarada benimde başıma buna benzer şeyler geldi, orjinal parça takıyorum yan sanayi kesinlikle takmam merak etme diyip sonra gözümün önünde beni kazıklamaya çalışanlar, bunu insanlara anlatmaya çalıştığımda aynı servis elemanlarının biz şöyle yıllık firmayız, böyle büyük kuruluşuz havalarına girip terbiyesizce saldırmaya çalışanlar falan.. ustanın işi güya bilmesi yetmiyor malesef, dürüst adam bulmak lazım..

aracın hayırlı olsun

Ynt: bende aranızdayım artık

memorian' Alıntı:
eğer durum anlattığın gibiyse açıkçası uyanıklık yapmışlar,. bu tür araçlarda güvenebileceğin bir servisinin olması çok önemli yoksa herşeye hemen her fiyat çekiliyor, dikkatli olmakta fayda var. bu arada jeep control benim duyduğum kadarıyla iyi ustası olan bir servis.. metheden çok olmuştu.. zaten böyle bir işlem içinde km başına 1 euro muhabbeti bence çok saçma.. roket mi tamir ediyosun

ankarada benimde başıma buna benzer şeyler geldi, orjinal parça takıyorum yan sanayi kesinlikle takmam merak etme diyip sonra gözümün önünde beni kazıklamaya çalışanlar, bunu insanlara anlatmaya çalıştığımda aynı servis elemanlarının biz şöyle yıllık firmayız, böyle büyük kuruluşuz havalarına girip terbiyesizce saldırmaya çalışanlar falan.. ustanın işi güya bilmesi yetmiyor malesef, dürüst adam bulmak lazım..

aracın hayırlı olsun

ankaradasize bunu yapan hangi servis yazarsanız oraya gitmemeye çalışırız

Ynt: 95 Model Zj Aldım

Aracınız hayırlı olsun.Ne yazık ki bazı şeyler başa gelmeden öğrenilmiyor,geçmiş olsun ama sorunun kolayca çözülmesine sevindim.

herkese teşekkür ederim. ;)
bu pazar izmit'e gittim, anladımki jeep sahibi olmak başka bir şeymiş, insanlar araca yol veriyor ,
hani öyle bir kompleksim olmadı ama hiç de fenada bir his değilmiş.
not: bu arada yedek kumanda nereden bulurum ve araca tanıtılmasında kim yardımcı olabilir .
sevgiler: alkas

KNİFE POCKET' Alıntı:
herkese teşekkür ederim. ;)
bu pazar izmit'e gittim, anladımki jeep sahibi olmak başka bir şeymiş, insanlar araca yol veriyor ,
hani öyle bir kompleksim olmadı ama hiç de fenada bir his değilmiş.
not: bu arada yedek kumanda nereden bulurum ve araca tanıtılmasında kim yardımcı olabilir .
sevgiler: alkas

Zaman geçtikçe daha çok seveceksiniz aracınızı.Bu arada bence yedek kumanda filan uğraşmayın hem orjinalini bulamassınız hem de çok fiyat çıkarırlar.Benim aracımda sonradan iyi bir oto elektrikçisi tarafından takılmış oto alarmı ve kumandası var.Çok memnunum

Hayırlı olsun, bende de 95 zj var, kumandayı ebay'den getirttim, araca tanıtmak çok basit bir işlem, siz kumanda edindiğiniz zaman yardımcı olurum, kimseye para kaptırmayın.

Hayırlı olsun Kazasız belasız günlerde kullanın.Doğru seçim keyifli araç :smiley:

Hayırlı olsun güle güle kullanın .

Kumandayı Ebayden alabilirsiniz . Takip numarası veren bir psta seçeneiğyle isteyin gelsin ... Yada getirtip satanlar var ama sanırım 150 lira falan istiyorlar ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR