PIKACU
Kamp III
arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var.fren dısklerımın acıl bır sekılde degısmesı lazım.2 sene once taslatmıstım ama pek randıman alamadım.100 le gıderken frene bastıgımda sankı balans bozukmus gıbı tıtrıyor arac.yavas gıdeken frene bastıgımda kesık kesık zıplayarak duruyor..ebay ve rockautoda arastırdım kargo fazla tuttugundan yaklasık cıftı 500 tl cıvarına maloluyor.burada daha uygun bulabılecegımız bır yer varmıdır telefonlarıyla bırlıkte.yada bır tavsıyenız varmıdır...
ayrıca 1 aydır bazen abs arıza ısıgı yanıyor yandıgı zaman frenler sısıyor ve tutusu cok kotu.ama kapatıp acıyorum aracı sorun duzelıyor.bu sorunlara kafayı takarken daha once farketmedıgım yada normal olan bır durum var.durdugunuz yerde frene basıp cekerken hava bosalıyormus gıbı tısss tıss ses gelıyormu sızde.kamyoncuların frenı gıbı
bılmem anlatabıldımmı..
yardımlarınız ıcın tesekkur ederım..
ayrıca 1 aydır bazen abs arıza ısıgı yanıyor yandıgı zaman frenler sısıyor ve tutusu cok kotu.ama kapatıp acıyorum aracı sorun duzelıyor.bu sorunlara kafayı takarken daha once farketmedıgım yada normal olan bır durum var.durdugunuz yerde frene basıp cekerken hava bosalıyormus gıbı tısss tıss ses gelıyormu sızde.kamyoncuların frenı gıbı
yardımlarınız ıcın tesekkur ederım..