96 ZJ Ayna Problemi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,668
Ynt: 96 ZJ Ayna Problemi ?..

Hanımın el aynasını alsak (3TL), arkasına sakız yapıştırsak (0,50 kr)...

Al sana defender aynası!... Hakikaten ucuza geliyor LR parçaları! ;D ;D ;D

Ama biraz rüzgar esince tekrar ayar gerekir!? Yok, ben yine ZJ aynası alayım, her bindiğimde bir kere ayar yapayım, LR aynasından daha az ayar gerektirir! ;D ;D ;D

Etiketler

'Hanımın el aynasını alsak (3TL), arkasına sakız yapıştırsak (0,50 kr)...

Al sana defender aynası!... Hakikaten ucuza geliyor LR parçaları!

Ama biraz rüzgar esince tekrar ayar gerekir!? Yok, ben yine ZJ aynası alayım, her bindiğimde bir kere ayar yapayım, LR aynasından daha az ayar gerektirir! '

Defender aynası çok basittir. Hata yapmaz, hafıza ayarı şaşmaz, kararmaz.

Fakat teknik bir hata var galiba :smiley: defender aynası rüzgardan kesinlikle etkilenmez. Defender aynasının ayarı yüksek bir araca çarptığında değişir. Çarpmasını istemiyorsanız kapatırsnız. Zj lerde ayna kapanıyor muydu?
Defender fabrika çıkışı araziye girebilecek bir araçtır. Elektrikli aynaya ihtiyaç duymaz :smiley: Araçtaki tek beyin aracı kulanana kişinin beynidir.

Anlaşılan bu konu çözümsüz kalmış ama ayna ayarları bozulanlar ve bunu ayarlayabilenler benden daha şanslı sanırım çünkiii benim aynamın her seferinde ayarının bozulmasının yanında bir de ayarlanamaması var alet gidiyo kendini sağ arka tekere göre ayarlıyor sonra ben bunu az yukarı kaldırayım diyorum ayna bana itaat etmiyo gidiyo kendi kafasına göre dışa doğru açılıyor benim ayna iyice asi oldu diyorumki şunu falakaya yatırsam akıllanırmı

Yaw şaka bir yana bu sorunu çözebilen oldumu yoksa kronik zj deyip geçelimmi bende pimpirikli adamım zaten ne olcak halim bilmem

Ben bununla ilgili bi kaç yazıya rastladım yabancı sitelerde....
Araştırılırsa bulunabiliyor, bende bakarım fırsat bulursam....

Yahu arkadaşlar ben pimpirik bir adamım kafam takıldımı takılıyo ne yapayım zaten geçen pazar audi aracımla kaza yaptım araba pert oldu şimdi aynaya kızıp zj yi yakmayım

yav sevgili arkadaşlar yazmayın böyle şeyleri gereksiz yere sakız oluyoruz başka yerlere, aman diyim sonra karşılaştıracak yer bulamadıklarından ahanda ZJ nin şöyle eksiği var bizim LR lerde şöyle artı var yok ayna kapanıyo yok açılıyo, yok uçuyo,, eyyyyyyykkk....
yav kapanmasın ZJ min aynası istersede düşsün olmadı alırım yeni ayna haayret bişe yavv. ;D ;D ;D.

Aksesuarcıdan eliçi kadar bombeli yuvarlak ayna alıp, çift taraflı bantla yapıştır aynaya gitsin, hertürlü ortalama herbiryer gösterir, idare eder yani... yada fişini çek aynanın, öyle kullan, arkasınada bas süngeri, oynamasın :smiley: vs..vs...

.com' Alıntı:
Anlaşılan bu konu çözümsüz kalmış ama ayna ayarları bozulanlar ve bunu ayarlayabilenler benden daha şanslı sanırım çünkiii benim aynamın her seferinde ayarının bozulmasının yanında bir de ayarlanamaması var alet gidiyo kendini sağ arka tekere göre ayarlıyor sonra ben bunu az yukarı kaldırayım diyorum ayna bana itaat etmiyo gidiyo kendi kafasına göre dışa doğru açılıyor benim ayna iyice asi oldu diyorumki şunu falakaya yatırsam akıllanırmı

Yaw şaka bir yana bu sorunu çözebilen oldumu yoksa kronik zj deyip geçelimmi bende pimpirikli adamım zaten ne olcak halim bilmem
dostum ZJ inatla arka tekerleği gösteriyosa var orda demek bişey bi kontrol ediver.... ;D ;D ;D

tayfun61' Alıntı:
dostum ZJ inatla arka tekerleği gösteriyosa var orda demek bişey bi kontrol ediver.... ;D ;D ;D

Evet uyarınızı dikkate aldım inceledim baktım makina kendine yeni pabuç istiyomuş yaw olurmu şimdi bakın bir uyardınız epey bir masraf kapısı çıktı bana gidecez mecbur bayramlık pabuç alacaz evladımıza ;D ;D ;D

Benim aractada o sıkınıt vardi. En son hafizanın 2sinede aynı ayna konumunu yaptım. Su an sıkınıtı yok. Kumanda 2. hafizaya ayarlı sanırım yada bendeki kumanda 2. anahtar...

Evet hocam hem 1. hem 2. hafızaya aynı ayarları kaydettim. Su an sıkıntı yok.

Uzaktan kumandanızın arkasında yazan büyük rakama kaydedin.....

Ynt: 96 Zj Ayna Problemi ?..

Slm arkadaşlar bende 96 zj ayna mağduruyum malesef, aracım saat gibi çok şükür sadece bu ayna olayı beni delirtecek taktım buna ben konuyu çözüme bağlayabilen oldumu nedir lütfen banada yardımcı olun :(

Ynt: 96 Zj Ayna Problemi ?..

98 zj em deki sorun için Maslak Master Servis Sürücü kapısındaki cam ve ayna kontrol ünitesinin bulup değiştirdi tüm ayna sorunlarım bitti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR