97 LC Vx-r Limited Edition Almayı Düşünüyorum, Yardım!..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeji777 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,885

zeji777

Kamp I
Arkadaslar ben başlıkta bahsettiğim lc vx-r limited edition 96 model 4500cc benzinli aracı almayı düşünüyorum ama bu araçla ilgili internette fazla bi bilgi bulamadım diğer lc lerden farkı nedir limited edition in ve vx-r daki R harfinin esprisi nedir bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Birde bu aracın piyasa değeri size göre ne olur 300.000 km de şimdiden teşekkürler hepinize...

Etiketler
Ynt: 97 LC Vx-r Limited Edition Almayı Düşünüyorum, Yardım!..

Bahsettiğiniz Araç Birleşik Arap Emirliği konsolosluğunun şampanya rengi olan aracımıdır?

Daha önceki sahibini sormadım ama dediğiniz gibi konsolosluk çıkışlı olabilir.

VX-R bildiğim kadarıyla "Dubai konsepti" de denen buzluklu,
çift stepneli yani hem altta hem de bagaj kapağında olan,
çift depolu, ayna üstünde yedek depo ve altimetresi olan,
arka koltuk üstünde ikinci klima üfleme yeri olan ve armaları
altın rengine çalan özel bir modeldir, hepsi benzinli diye
biliyorum, hiç dizelini görmedim en azından...Benden bu kadar...

Selamlar...

Tarık bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim yine genel bi sorum olucak; satıcı motordan ses geliyor haberin olsun diyor henüz bi servise götürme fırsatım olmadı ve zaten off-road a hazirlamak için 7-8 bin tl civari masraf yapıcam acaba motorun bana çıkarabileceği maksimum külfet ne olur sizce?

Bu arada Suat bey konsolosluk çıkışlı olabileceğini söylemiştim ya evet öyleymiş ve dediğiniz gibi araç şampanya rengi.

Dizelde motor 12 bine kadar çikabiliyor.

Mücahit bey peki bu aracın yıllık vergisi ne kadardir?

zeji777' Alıntı:
Tarık bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim yine genel bi sorum olucak; satıcı motordan ses geliyor haberin olsun diyor henüz bi servise götürme fırsatım olmadı ve zaten off-road a hazirlamak için 7-8 bin tl civari masraf yapıcam acaba motorun bana çıkarabileceği maksimum külfet ne olur sizce?
Üstadım aman motora iyi baktırın, yoksa çok pişman olabilirsiniz...
Aklınız durur çıkan masrafa. Bu araç nerede, resmi var mı???

hocam araç 4500 cc kaan beye sorun en iyi cevabi o verir size 4500 oldugu için fark vermişti biryerde yaziyor forumda. ayrica tarik beyin dedigi çok dogru motorda sorun varsa araci 20 bile verse almayin inan caniniz çok sikilir ya çikma parçalarla yada suriye yada japon bekleme suresi 1 ay dogru gelirse tabii

motor masrafı çıkaracak gibiyse hiç tavsiye etmem.tabi param zamanım ve enerjim var derseniz o ayrı..veyahut 10-15K lira arasında alacaksanız ..
kaldı ki land cruiser gibi bir aracın 300 binde motor istemesi (istiyorsa eğer ) bana göre araca iyi bakılmadığının (yagsız, susuz ) delaletidir.
titiz bir arac kullanıcısı olarak (bende 97 si mevcut) 3 ay önce almış olmama rağmen, kılı tüyü sesi şunu bunu derken hala uğraşıyorum..gerçi ağır şeyler olmadığı için genelde zevkle uğraşıyorum.
daha bugün en üst kapaktan terleme yaptığı için contasını değiştirmek için söktük..(ilk defa söküldü bu arada)altın gibi parlıyor ,arac 230 binde.diyeceğim odur ki bu arabalara binen insanlar yağına suyuna zamanında ve düzgün bakarlarsa 300 bin 500 bin hikaye..
saygılar.

Görüntü002.jpg

ayrıca vergi tarık beyin dediği gibi dilekçe ile 987 x 2

Verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ediyorum bu hafta içi vakit bulabilirsem bir servise götürücem temiz çıkarsa ki umarım öyle çıkar önümüzdeki hafta benim de bir LC im olucak hemde limited edition :p

Yanılmıyorsam 94 ya da 95 model dizel VX-R sahibi Antalya'lı bir beyin anlattığı kadarıyla araç ayrıca standartından fabrika çıkışı olarak daha yüksek. Amortisörlerinin ve yaylarının et kalınlığı daha fazla.
Yani orman idaresinin fabrika çıkışlı kit koymaya gerek olmadan yüksek Hilux'ları gibi...

Arkadaşlar bişeyi daha merak ettim konuyla çok alakalı sayılmasa da konsolosluktan araç alırkan hangi vergiler ödeniyor, KDV,ÖTV,Gümrük Vergisi bunların hepsi ödeniyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR