s.a. arkadaslae bir sorum oalcak yardımcı olursanız sevinirim 97 model kia sportage mı suzuki mi eski kasa
hem şehir için gümlük kullanım hemde av amaçlı almak istiyorum bütce 12 bin ila 17 bin arasında birde ilandaki aracı tavsiye edermisiniz kullanım ve parça sıkıntısı olurmu yardım lütfen...
4x4 4x2 ne gibi anatajları ve eksileri vardır acaba
merhabalar aranıza yeni katıldım eski kasa sportage ile ilgileniyorum yorum arıyorum . gerekli ilgi gösterilmemiş sanırım . şimdi birsel arkadaşımız kesinlikle suzukı demiş . tamam sürekli arazi için uygun olabilir. ben vitara almak için araştırdım gittim bindim yav araç tamamen arazi aracı kamyona binmiş hissetim kendimi bu araçla nasıl şehir içi günlük kullanım olur bilmem.kıa sportage biraz daha sosyete arazi gibi görünüyo .bende bunu istiyorum zaten. kıa sportage kullanıcıları yorumlarınızı bekliyoruz
Tarih eski lakin bilgilendirme amaçlı yazayım. Suzuki vitara şehir içi kullanımda da gerek yakıt olsun gerekse bana göre kasa yapısı ve dikkat olarak olsun mükemmel. Lakin kialar yakıt yönü ve vergi yönüyle biraz fazla ve tabi ki yakıt.