Sayın Bakas ,istediğim araç bu yani 4.7,kasa olarak da diğer yazdıklarınızdan daha güzel bana göre.Ben yazdıklarınızdan şunu çıkardım en az 5 sene bineceksem,yani ilk aracım olduğu için kısa sürede pes edip satmayacaksam alabilirim.
Yani ben kendimi şu yazdığınız satırların içinde gördüm. '' Bu araç ben buna en az 5 yıl binerim sonra da zararına falan satarım" diye düşünen aracı bilen ve seven birinin alması gereken bir araçtır '' Yada aracı almak için kendimi kandırıyorum.Benim daha çok merak ettiğim ağır hasardan bu aracın sürüş komforunda,arazi kabiliyetinde,yol tutuşunda herhangi bir eksiklik yaşanır mı Yani ağır hasarlı araç engelli araç mıdır ? Masraf tabii ki kaçınılmaz ama 1 yerine 5 çıkarır mı ?Satıcı şanzman ve motorun sonuna kadar arkasında,bunun dışında saydıkları,direksiyonda ki teyp kumandası arzalı,elektrikli aynalar arızalı,sol arka kelebek camı fitili yok,ön diferensiyelden ses geliyor ( usta değiştirelim
ama yine aynı ses gelir demiş 1250 tl istemiş) kaputun üstünde 2 cm lik alanda boya kalkmış.Tavanda bir çamurluk ve kapıda boya yok,gerisi boyalı.Bir de ön panjur ve tampon sökülüp tekrar takılması lazım dikkatli bakarsanız boşluk var dedi...her ne kadar ben göremesem de.