98 Xj ile Off-Road Yarışına Katılmak ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deredere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,397
Ynt: 98 Xj ile Off-Road Yarışına Katılmak ?..

hatırladım güzel araçdı ama o hali ile kesinlikle ne yarış nede yarışa benzer bişeye girmesini tavsiye etmem açıkçası en azından bazı ilaveleri olmalıki en düşük hasarla parkurdan çıksın geldiğinde bazı konuları zaten anlatmışdım sana basit uygulamalarla birçok sorun kendiliğinden ortadan kalkacakdır

neyse yolun düşerse beklerim kolay gelsin

Etiketler

selam arkadaşlar yarışa girdim 6.oldum 1. bize 1 dakika fark attı ama bazı talıhsızlıkler yasadım cam sssssuyu atmadı bocaladım bide önümde arac kaldı onu gecmede zorlandım hasarsa rot balans ve klıma fanı sanıyorum camurlandı motoru yıkadıkmı sorun olmaz sanırım ılktı ama cok heycanlıydı sıze yardımlarınız ıcın teşekkürler

at lastıkle yarıştım

5800_117203054164_547999164_2175198_4593040_n.jpg

eywah eywah çok fena mikrop kapmışsınızdır şimdi açil olarak dr görünmeniz gerekir tedavide vereceği reçete yükseltme kiti kilit defransiyel wivç tampon m/t lastik vs vs diye uzayacak ))) kolay gelsin bundan sonra size :smiley:

kutlarım eminim çok keyifliydi...

bol bol resim ve video kayarsan bizde keyif alırız.

Bende ilk yarışa Fatsa da girmiştim. 4. olmuştum. Sonra Sinop, Ladik ve tekrar Fatsa da katıldım derece alamadım. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR