99 kdj 95 3.0 diesel fikirleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahin05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,064
Ynt: 99 kdj 95 3.0 diesel fikirleriniz

sizin ödediğiniz değere göre hacmin bir alt diliminden teşekkürler eğer 2.8 in kasko bedelini öğrenebilirsem sanırım 393 e düşüyor

Etiketler

yinede tavsiyem bir aracı almadan önce binin biraz test edin, sürüş keyfi, gidişi içinize siniyorsa keyif veriyorsa öyle alın.

pajero 3.5 a binin kullanın imkan varsa , birde 2.8 dizele binin bakın. vergideki 100-200 tl yi düşünerek arazi aracı alınmaz

Tempus' Alıntı:
yinede tavsiyem bir aracı almadan önce binin biraz test edin, sürüş keyfi, gidişi içinize siniyorsa keyif veriyorsa öyle alın.

pajero 3.5 a binin kullanın imkan varsa , birde 2.8 dizele binin bakın. vergideki 100-200 tl yi düşünerek arazi aracı alınmaz
tamamen haklısınız 2.8 in bakım ve yakıt tüketim değerlerinide öğrenebilirsem kıyaslamayı daha kolay yapabilirim araştırmaya devam 3.5 test konusunda sizin aracı kısa bir test ....... ;)

sahin05' Alıntı:
tamamen haklısınız 2.8 in bakım ve yakıt tüketim değerlerinide öğrenebilirsem kıyaslamayı daha kolay yapabilirim araştırmaya devam 3.5 test konusunda sizin aracı kısa bir test ....... ;)

Kartal oto sanayide ilfer oto ilyas ustaya giderseniz orda iki araçdanda bulunur genelde. oda size anlatır sorduklarınızı. İmkan olursa benim aracıda kullanırsınız ama önemli olan satın alacağınız araçları kullanmanız

Tempus' Alıntı:
Kartal oto sanayide ilfer oto ilyas ustaya giderseniz orda iki araçdanda bulunur genelde. oda size anlatır sorduklarınızı. İmkan olursa benim aracıda kullanırsınız ama önemli olan satın alacağınız araçları kullanmanız
teşekkürler kürşat bey önce istanbula gelmem lazım bizim buralarda pajeroyu sadece nette görebiliyoruz kısıtlı bir zamanda gelebilirim şimdilik ama bu sürede bahsettiğiniz ustaya ulaşmam daha kolay olurda zaten yabancı olduğum istanbulda baktığım aracı tutup kartala getirmek yada getirtmek mesele olablir

model biraz düşük 99lardan farkı sanırın ön yüzü ve plastik dodiklerin olmayışı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-orjinal-mitsubishi-pajero-2-8-turbo-dizel-43490054/detay

sahin05' Alıntı:
teşekkürler kürşat bey önce istanbula gelmem lazım bizim buralarda pajeroyu sadece nette görebiliyoruz kısıtlı bir zamanda gelebilirim şimdilik ama bu sürede bahsettiğiniz ustaya ulaşmam daha kolay olurda zaten yabancı olduğum istanbulda baktığım aracı tutup kartala getirmek yada getirtmek mesele olablir

istanbulda değilseniz size bir tavsiyemde yakınınızda ustası olmayan araç almayın :smiley: güvenilir ustanız olmadan hiçbir arabayla araziye girilmez

sahin05' Alıntı:
model biraz düşük 99lardan farkı sanırın ön yüzü ve plastik dodiklerin olmayışı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-orjinal-mitsubishi-pajero-2-8-turbo-dizel-43490054/detay

93-97 arası bir kasa 98-99 başka bir kasa çok benzerler çoğu parçaları aynı sadece makyaj farklı

Tempus' Alıntı:
istanbulda değilseniz size bir tavsiyemde yakınınızda ustası olmayan araç almayın :smiley: güvenilir ustanız olmadan hiçbir arabayla araziye girilmez
burdaki ustalar vitarayıda doblo sanıyorlardı altına girip araziyi görünce (metin akpınarın otobüste kadın kılığında tacize uğradığında buneee lan diyen sapığa çikita muz dediği sahne varya) algılamaya başlıyorlar ne yapacam şimdi ben zaten kaskoyuda sırf anormal bir durumda çekici hizmetinden faydalanarak Samsun yada Ankaraya ulaşabilmek için yaptırdım

hangi marka olursa olsun herşeyiyle güvenilir bir servis hep el altında olmalı. önce şehrinizde bunu bir araştırın. ordaki tek pajero sizin aracınız olursa en ufak bir sorun büyür, problem olur.

Tempus' Alıntı:
hangi marka olursa olsun herşeyiyle güvenilir bir servis hep el altında olmalı. önce şehrinizde bunu bir araştırın. ordaki tek pajero sizin aracınız olursa en ufak bir sorun büyür, problem olur.
kesinlikle haklısınız ilk arabam palio ve vitaram ile ustalarla yaşadıklarımı anlatsam neler neler vitarada motora 3l yağ koyup yağ çubuğunu çekip bak fazla bile diyen (otm şanzıman çubuğunu çekti) şasili araç olmasına rağmen kupaya liftin ayaklarını dayayan içine bakıp transfer vitesine bune diye soran .... ve daha neler neler bende kendim bazı şeyleri halletmeye ve bir takım ekipmanlar edinmeye başladım yağ değişimi balata değişimi gaz kelebeği ve egr temizliği gibi ama tabiki çare değil

servis bulmakta mesele değil pajerodan her serviste anlamaz her ay l200 ile 10.000 bakımına giden bir arkadaşın en son gidişinde anlattığına göre frenleri kilitlenen 2010 200hp 3.2DİD pajeronun etrafında bütün servis elemanları uzaylı görmüş gibi dolanıyorlarmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler