99 Wj Zj Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan heramurpy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,117

heramurpy

Yeni Üye
Selam arkadaşlar aranızda yeni sayılırım. Tecrübelerinize ihtiyacım var. 1,5 sene once 93 model modifiyeli XJ aldım abartı modifiye gozumu boyadı araca 6 ay bınemedım. Bındıgımde de tat almadım sanayıden çıkmadı. Temiz bir 99 model WJ buldum (buldum dıyorum ama ılan numarası malum sıtede ;
1;
1999 Jeep Grand Cherokee 4.7 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 488089690
ılan no : 488089690
bu aracı yanında gormedım ama adanadayım arac tarsusta tanıyanlara sordum tramer baktım henuz ustaya gostermedım. 45 bın ıstıyor son.
2;
2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 45.950 TL Galeriden satılık ikinci el - 492304664
ilan no:492304664
fakat bu galerıde ve bana çok uzak
3; wj 2,7 crd yıne adanada kullanıcıları tanıyorum doktor ve fabrıka muduru 12 yıldır bunlarda 12 yılı çok temız ama son fıyat 55 bın
2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 56.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 493095655
ılan no:493095655
Bıde 4.7 WJ ıçın ısrarla forumlarda 2000 sonrası oweland bakın yorumları çok okuyorum temız bır 99 ılk ılan eğer temızsse alınmazmı .
Kullanım amacım kara avcısıyım. Av sezonunda dağ bayır çıksın ordek avına gıderken çamur balçık takılmasın av yerıne gıderken ornek adanadan afyon eber golune 650 km asfalt yolda da konfor olsun dersem ne onerırısınız.
Degerlı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekonomik kaynakta soracaksınız mutlaka 43 bın nakıt hazır araç durumuna gore yanı çok arzularsam sızın de onerılerınız dogrultusunda kaçırılmıcak araç ıcın uste 20 bıne kadar daha kaynak ayırabılırım.
SAYGILAR,

Etiketler
İlk bakacagim arac 2.7 olur bu ilanlar içinde. Sebebi ise gecmisini biliyorum demeni. Bakimlari tam ve zamanında yapildiysa fiyat normal.

Sitede neden 2000 sonrasi tavsiye edildigi ile ilgili bir cok bilgi mevcut. Aslinda 2000 degil 2001 sonrasi makbuldür.

Temiz overland piyasa da zaten yok. Altin gibi, belki ilerleyen zamanlarda ilana duser.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR