KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar Arkadaşlar Uzun zamandır aranıza katılmak ıstemekteyım geçen hafta 98 defender 110 300tdı aldım.Artık bende oncelıkle hafıf off road yapmak İstemekteyim yakın zAmanda bır etkınlık olursa banada ulaşmanızı isterim sizlşerden ögrenecegım çok dıye düşünüyorum.Ben Güneşlide oturuyorum ve hafta sonları çalışmıyorum.
Öncelikle aramızda hoşgeldin yeni aracın hayırlı olsun bizim HUDOFF adı altında hemen hemen her hafta gezen bi grubumuz var forumu takip edersen ztn göreceksin gezilerimizde senide görmek isteriz.
Arkadaşlar bende aynı şekilde aranızda yeniyim aslında sadece pazarım var aracımı yeni aldım 2001 freelander td4 sport tahmin edersiniz ki ben bu arabayı ARAZİDE KULLANMAK İSTİYORUM umarım en yakın etkinlikte tecrübelerinizden faydalana bilirim.
Merhabalar Arkadaşlar Uzun zamandır aranıza katılmak ıstemekteyım geçen hafta 98 defender 110 300tdı aldım.Artık bende oncelıkle hafıf off road yapmak İstemekteyim yakın zAmanda bır etkınlık olursa banada ulaşmanızı isterim sizlşerden ögrenecegım çok dıye düşünüyorum.Ben Güneşlide oturuyorum ve hafta sonları çalışmıyorum.
Benim arabamın alçak olması bunu etkiler mi freelander td4 sport 2001 lastiklerim yeni ama arazi lastiği değil sanırsam 4 mevsim lastik ilginiz için teşekkür ederim.
Benim arabamın alçak olması bunu etkiler mi freelander td4 sport 2001 lastiklerim yeni ama arazi lastiği değil sanırsam 4 mevsim lastik ilginiz için teşekkür ederim.