acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki-jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,591

Etiketler
Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

vay kankama bak, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah. başkan bi hafta sonu ayarala'da beraber çıkalım.

bfgoodrich iyi bir seçim ama ağır off road da kullanamazsın.o nedenle dedim arazide karşına ne çıkar bilinmez.

sanırım bir gün mtr lastiği alır.

dedimya arkadaşlar daha acemiyiz.lastik konusunda da tecrube kazanıcaz zamanla.tabii sizin sayenizde tşk ler yorumlar içn
bu arada ibrahim.sen bizim yıldırımdaki ibrahimsin dimi??tşk ederim gezeriz tabii.gürkanıda alır dere tepe devam
zaten havalar mantar gidiyo.motora binemiyoruz bari böyle keyif yapalım

dopamin' Alıntı:
1 nci videoyu izleyiniz

http://www.turkar.biz/

Bir Jimny kullanıcısı olarak bu videoyu hazırlayanları kınıyorum. Üzerinde asfalt lastiği olsa bile lastik yanak yüksekliğinde olan böyle gevşek çamurda kalmaz Jimny. Onu oraya batıran adamı kutlamak lazım, bence 4 çekerde bile değildi Jimny. Dağda gezmek için, keçi koyun peşinde gezmek için Jimny'i bırak kamyonla gez! Senaristide kınıyorum

Geçen pazar Şile de girdiğimiz dipsiz kuyudan çıkan Jimny'min resmini ekliyorum, yönetmene selam olsun

yorumun oldukça mantıklı
resimleri yüklersen sevinirim.biraz gözlerimiz bayram eder dostum.tşk.

suzuki-jimny' Alıntı:
yorumun oldukça mantıklı
resimleri yüklersen sevinirim.biraz gözlerimiz bayram eder dostum.tşk.
Birkaç resim, burası Şile Karadere, çok derin kanallar vardı, araçlar sürekli oturdu. İndik yol bitti, geri çıktık.