Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insolente_jk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,987
Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Merhaba, Bostancı sanayi sitesindeki bu ustanın ismini duymuştum.
Master servise Ankara'nın en iyi ustalarından Akgün ustanın yönlendirmesi ile gittim.Aracı öyle inceledilerki (en az iki saat) beklerken sıkıldım.(Her araç ekspertizinde bu kadar titizlermi bilmiyorum.) Bence yaptıkları işe aldıkları para azdı bile.

Selamlar.

Etiketler

Hocam, Ne yaptınız?
Aracı aldınız mı?
Servis hakkındaki olumlu/olumsuz var ise görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Selamlar,

Burak

Salı , Çarşamba gibi sözleşmiştik , henüz gitmedim yani , kesinlikle tüm hikayeyi paylaşıcağımdan şüpheniz olmasın , ilginize teşekkürler...

selamlar

bende 99 wj var ve çok memnunum ustalar 10 üstünden 9 diyorlar oda yaşından kırılan puan artık normal gerçekten temizini bulursan senelerce sorunsuz binersin emin ol.ışıtma sorunu denmiş doğru ama sadece 99 modelle alakası yok wj kasa sorunu denebilir ve çok sık yaşamazsın bunu 99wj amerikandır üst modelleri avrupa modeldir en büyük fark budur birde çekiş farkı var 99 track 2kullanır 2000 ve üstü driver kullanır tercih driverdır.2yıldır değişen lastik,disk ve balata,ısıtmadan dolayı klaper değişti benzini koy devam et.performas etkileyici 4.7 v8 235 bg 400 tork senini bmw tadını vermez ama tatmin eder virajlarda hariç tabi.benzinde 600 civarı yakar bence mükemmel eşime yeni otomatik 206 1.4 aldım ben kullandım 1 hafta ortalama 300krş yaktı ve kağıt gibi birşey gitme gitmez alçak yere yakın ama wj yol bozuk devam kaldırım devam her yola uyar baktır ve al vergide düştü bu sene hayırlısı olsun fazla uzattık .

ervam' Alıntı:
bende 99 wj var ve çok memnunum ustalar 10 üstünden 9 diyorlar oda yaşından kırılan puan artık normal gerçekten temizini bulursan senelerce sorunsuz binersin emin ol.ışıtma sorunu denmiş doğru ama sadece 99 modelle alakası yok wj kasa sorunu denebilir ve çok sık yaşamazsın bunu 99wj amerikandır üst modelleri avrupa modeldir en büyük fark budur birde çekiş farkı var 99 track 2kullanır 2000 ve üstü driver kullanır tercih driverdır.2yıldır değişen lastik,disk ve balata,ısıtmadan dolayı klaper değişti benzini koy devam et.performas etkileyici 4.7 v8 235 bg 400 tork senini bmw tadını vermez ama tatmin eder virajlarda hariç tabi.benzinde 600 civarı yakar bence mükemmel eşime yeni otomatik 206 1.4 aldım ben kullandım 1 hafta ortalama 300krş yaktı ve kağıt gibi birşey gitme gitmez alçak yere yakın ama wj yol bozuk devam kaldırım devam her yola uyar baktır ve al vergide düştü bu sene hayırlısı olsun fazla uzattık .

Ben aracımı çiftkurtlardan sıfır aldım. (2000 temmuz 17) Daha garantisi bile bitmeden çiftkurtlardaki "servis anlayışını" Jeep Türk A.Ş. ile paylaşarak,
MASTER SERVİS'e dikey çıkış yaptım.
Kesinlikle tavsiyem Master Servis olacaktır.
Özellikle Adem Usta ve Ekibindeki elemanların her biri ayrı bir bilgi deryası olmuşlar.
10 yıldır yeni eleman görmedim desem yeridir.
Ben Kocaeli'nden gidiyorum. :smiley: 10 yıldır.... :smiley:

34 STE 1961' Alıntı:
Ben aracımı çiftkurtlardan sıfır aldım. (2000 temmuz 17) Daha garantisi bile bitmeden çiftkurtlardaki "servis anlayışını" Jeep Türk A.Ş. ile paylaşarak,
MASTER SERVİS'e dikey çıkış yaptım.
Kesinlikle tavsiyem Master Servis olacaktır.
Özellikle Adem Usta ve Ekibindeki elemanların her biri ayrı bir bilgi deryası olmuşlar.
10 yıldır yeni eleman görmedim desem yeridir.
Ben Kocaeli'nden gidiyorum. :smiley: 10 yıldır.... :smiley:

aracınız satılıkmı :p Benim servise gitmeme gerek kalmadı arac kazalı çıkt çünkü , geçen temmuzda 10,500 tl lik bi hasarı olmuş kaskodan yapılmış , sağ ön çamurluk değişmi, biraz işlem falanda war , o yüzden o araçtan soudum başka araçlara bakmaya başladım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR