acil durumlarda ne yapmali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KOSTANZA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,470
Ynt: acil durumlarda ne yapmali

tyfnokur' Alıntı:
3 tonluk 4m ;turuncu spandzet al;4 kat yap;2 ye katla;uçlarına standart gergi kancalarını tak;ister janttan;ister şaseye bağlı çekir demirinden hi-jack le kaldır......30 lira maliyet
dediginizi araştırıyorm) bu arada aracınız super varmı resimleri? yakın incelesem.

Etiketler

Marşbiyellere yapılan kaya kaydırıcı dedigimiz sistem sakın catte tipi göstermelik bir şey yaptırmayın hem aracı alcaltır korumadan cok zarar verir araca

reis28' Alıntı:
Marşbiyellere yapılan kaya kaydırıcı dedigimiz sistem sakın catte tipi göstermelik bir şey yaptırmayın hem aracı alcaltır korumadan cok zarar verir araca
dursun usta selamlar) bu kaya kaydirici dediginizi yaptirmak istiyorum, dedigiz gibi sadece marspiyellere yaptiricam, altina istemiyorum, araci aldiimda yanlarda basamak vardi ama araci alcaltiyodu bide goruntusu cok kotuydu diye sokturdum. ince siyah bi bar takrirmak istiyorum zarif dursun istiyorum, daha piyasada arastirmadim sizce bunun maliyeti ne olur bide nereye yaptirabilirim? yonlendirebileceginiz biyer varmi?

reis28' Alıntı:
dursun usta selam, bi sorum olmustu ama girmediniz herhal yada bayadir uramadiniz siteye hala araca biseyler yaptiramadim, telsiz alicam ve koruyucu bar konusu.. bu arada aracimin altini yikatmak istedim bitane liftli yikama bulamadim! siz biliyormusunuz levent besiktas tarafina yakin?

Hafta sonu Bursadaki fuardaydım giremedim nete arac için yan kaya kaydırıcılar için ve telsiz için cepten ara beni detaylı bilgi veririm alt yıkama içinde ayazaga dere yolu cıvarında harfiyat kamyonlarına yıkama yaglama yapan yerler mevcut aracını oralarda yıkata bilirsin

selam, ilk firsatta aricam, gorusmek uzere..