Acil Olta Yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EFSANE98_1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,302

EFSANE98_1

Yeni Üye
slm üsdatlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bir çok konuya nereden ulaşacağımı bilmiyorum en uygun burayı buldum ve açtım yanlış yerse ö.dilerim. size küçük bir sorum var olta almak istiyorum ama bu aletlerden hiç anlamıyorum benim merakım yok ama babam için almak istiyorum nasıl birşey almam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz. babam tahminim ayda 1 defa felan çıkcak balığa hobi için yani fazla uzmanlık aranan bi makine aramıyorum sadece istekleri karşılasın yeter. konyada yasıyorum eminimki sitede bana yardımcı olacak yol gösterecek bi çok hemşerim vardır. şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Acil Olta Yardımı

Merhaba, inşallah bereketli ve keyifli avlar yapar babanız. Benim için balık avı bir tutkudur ve İstanbul'da mümkün oldukça kıyıdan ve denizden hem bireysel hem de forumlar aracılığıyla organizasyonlar şeklinde avlanıyoruz. Babanızın tatlı-tuzlu ya da kıyı-tekne ne tarz avlar yapacağını hangi bölgelerde avlanacağını söylerseniz ona göre sizi yönlendireceğim.

Olta konusunu nereye danışacağınız konusunda tereddüt ettiğinizden bahsetmişsiniz. Bilmiyorum başka bir forum ismi vermek yasakmıdır ama müdavimi olduğum ve amatör balık avcılarının katıldığı balıksevdası.com dan da detaylı bilgi alabilirsiniz. Eğer başka foruma yönlendirme yasaksa, yöneticilerden bu paragrafı silmelerini rica ederim.

Ynt: Acil Olta Yardımı

merhabalar iki bilyalı discovery işini rahatlıkla görür.4 metre de kamış.bence sana uygun olur okadarda pahalı degil dedigim oltayı kamısıyla birlikte 70 tl ye alırsın ömürlük gider,eger 20 tl lik alırsan 3 ay gider senede 4 kez olta degiştirmek zorunda kalırsınız buda dolayısıyla size bir senede ortalama 80 tl demek.dedigim olta yukarıdakı sitede var saygılarımla... rastgele

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR