Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,008

oky

Kamp III
Yer
Ankara
99 model Cherokee XJ model aracımda bulunan 5 adet 10*15" jantımı ve 4 adet 2" flanşımı ( 0 gibi temiz yıpranmamış torna değil orjinal ) satmak veya 8*15" ofsetli procomp px 1069 veya mickey thompson jantlarla takas etmek istiyorum . takas etmek istememdeki amacım 12.5 genişlikte lastik kullanmak istemememdir. Daha ince lastikleri tercih edeceğim...

Jantlar CJ 'ye uygun 10*15" Jantlardır 12.5 Genişlikteki lastiğe daha uygundur ( ben 10.5 genişlikte lastikte kullanıyorum şu anda takılı ) 5 ay kullanılmış ve 2000 km asfaltta yol yapmıştır çok temiz ve yıpranmamıştır çiziği dahi yoktur. Elimdeki orjinal 2" Flanşlar ile alınırsa Grand Cherokee ZJ veya Cheroke XJ 'ye monte edilebilir. Jantlar 5 adettir flanşlar 4 adettir.... Çok zararına satıyorum neredeyse yarı fiyatı...

FİYAT ( Ayrı ayrı da satılabilir.)

5 Adet Jant ... 1.250-TL
4 Adet Flanş ... 300 -TL
5 Adet Lastik ... 700 -TL

Teşekkürler ...
[attachment=1]

DSC05994.jpg

Etiketler
Ynt: Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin

Resimler ekte;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC05753.jpg

DSC05756.jpg

DSC05773.jpg

DSC05752.jpg

Diğer resimler;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC05944.jpg

DSC05973.jpg

DSC05994.jpg

Cj,ciler bu jantlar kaçmaz,hafif aluminyum aramakla bulunmaz. ;)

güncel...

irtibat için tel yazarmısınız

ozelden cep telefonumu mesaj attım...

jantlar ve flanşlarla ilgileniyorum.lütfen telefonunuzu gönderirmisiniz.bulnduğunuz il neresi.

oktay şu an karadeniz gezisinde malzemeler ankara çayyolunda

flanşlar olmadan zj'ye uymaz cj ve bazı japon araçlarına uygun . ben xj deyken flanş takıyordum ... şimdiki jantlarımda flanşı cıkardım ...

jantlar ve flanşlarla ilgileniyorum.lütfen telefonunuzu gönderirmisiniz.bulnduğunuz il neresi.

Özelden telefonumu mesaj attım...

MT Lastik aldım (cooper STT) bu nedenle lastiklerim boşa çıktı fiyatı düşürüyorum..

FİYAT ( Ayrı ayrı da satılabilir.)

5 Adet Jant ... 1.250-TL
4 Adet Flanş ... 300 -TL
5 Adet Lastik ... 600 -TL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.