99 model Cherokee XJ model aracımda bulunan 5 adet 10*15" jantımı ve 4 adet 2" flanşımı ( 0 gibi temiz yıpranmamış torna değil orjinal ) satmak veya 8*15" ofsetli procomp px 1069 veya mickey thompson jantlarla takas etmek istiyorum . takas etmek istememdeki amacım 12.5 genişlikte lastik kullanmak istemememdir. Daha ince lastikleri tercih edeceğim...
Jantlar CJ 'ye uygun 10*15" Jantlardır 12.5 Genişlikteki lastiğe daha uygundur ( ben 10.5 genişlikte lastikte kullanıyorum şu anda takılı ) 5 ay kullanılmış ve 2000 km asfaltta yol yapmıştır çok temiz ve yıpranmamıştır çiziği dahi yoktur. Elimdeki orjinal 2" Flanşlar ile alınırsa Grand Cherokee ZJ veya Cheroke XJ 'ye monte edilebilir. Jantlar 5 adettir flanşlar 4 adettir.... Çok zararına satıyorum neredeyse yarı fiyatı...
FİYAT ( Ayrı ayrı da satılabilir.)
5 Adet Jant ... 1.250-TL
4 Adet Flanş ... 300 -TL
5 Adet Lastik ... 700 -TL
Teşekkürler ...
[attachment=1]
Jantlar CJ 'ye uygun 10*15" Jantlardır 12.5 Genişlikteki lastiğe daha uygundur ( ben 10.5 genişlikte lastikte kullanıyorum şu anda takılı ) 5 ay kullanılmış ve 2000 km asfaltta yol yapmıştır çok temiz ve yıpranmamıştır çiziği dahi yoktur. Elimdeki orjinal 2" Flanşlar ile alınırsa Grand Cherokee ZJ veya Cheroke XJ 'ye monte edilebilir. Jantlar 5 adettir flanşlar 4 adettir.... Çok zararına satıyorum neredeyse yarı fiyatı...
FİYAT ( Ayrı ayrı da satılabilir.)
5 Adet Jant ... 1.250-TL
4 Adet Flanş ... 300 -TL
5 Adet Lastik ... 700 -TL
Teşekkürler ...
[attachment=1]