Alican47 Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 18 Şub 2018 #33 Alican47' Alıntı: Fiyat ne kadar dır acaba Genişletmek için tıkla ... Benim o kadar param olsaydı ev alırdım kendime kardeş ben hurda birşey arıyorum kendime yavaş yavaş toplayıp binecem
Alican47' Alıntı: Fiyat ne kadar dır acaba Genişletmek için tıkla ... Benim o kadar param olsaydı ev alırdım kendime kardeş ben hurda birşey arıyorum kendime yavaş yavaş toplayıp binecem
efekantek Efe Jeep Garaj - 05308560141 Mesajlar 850 Tepkime Puanı 8 Yer İZMİT Web www.efejeep.com 18 Şub 2018 #34 Alican47' Alıntı: Benim o kadar param olsaydı ev alırdım kendime kardeş ben hurda birşey arıyorum kendime yavaş yavaş toplayıp binecem Genişletmek için tıkla ... Ben senin kardeşin değilim birincisi bu. İkincisi satılık hurda mı yazıyordu da 2007 yılında ilan veren arkadaşın aracına yorum yapıyorsun !
Alican47' Alıntı: Benim o kadar param olsaydı ev alırdım kendime kardeş ben hurda birşey arıyorum kendime yavaş yavaş toplayıp binecem Genişletmek için tıkla ... Ben senin kardeşin değilim birincisi bu. İkincisi satılık hurda mı yazıyordu da 2007 yılında ilan veren arkadaşın aracına yorum yapıyorsun !
Alican47 Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 18 Şub 2018 #35 ilkantek' Alıntı: Ben senin kardeşin değilim birincisi bu. İkincisi satılık hurda mı yazıyordu da 2007 yılında ilan veren arkadaşın aracına yorum yapıyorsun ! Genişletmek için tıkla ... Demek ki neymiş insan gibi davranmiyacan senin lafın bunu yorumluyor ben kardeş dedim küfür mü etim hayır yok kusura bakma ya rahatsız ediyorum....
ilkantek' Alıntı: Ben senin kardeşin değilim birincisi bu. İkincisi satılık hurda mı yazıyordu da 2007 yılında ilan veren arkadaşın aracına yorum yapıyorsun ! Genişletmek için tıkla ... Demek ki neymiş insan gibi davranmiyacan senin lafın bunu yorumluyor ben kardeş dedim küfür mü etim hayır yok kusura bakma ya rahatsız ediyorum....