aracı alacak olan arkadaş nivasını satamadığı için aracım askıda duruyor ilgillenenlere duyurulur
4 adet ok 144 ve orjinal zantlaarıda beraberinde verilecektir lastikler araca 2 kez takılmuştır 0 ayarındadırlar
port bagaj kendi imalatım olup oda birlikte verilecektir
ek olarak aracın yedekte duran parçalarıda beraberinde verilecektir
ve son olarak bir adette sağlam arazi şanzumanı vardır oda fiyata dahildir
paraya ihiyacım olduğu için acil yazdım yoksa aracımdan memnunum ödemede yapabileceğim en cazip koşul 7,000 peşin geri kalanıda son 3 ay senet olabilir
üstad mesajlarımın aynı olduğu konusunda hemfikiriz nedeni ev yaptırdığım için elimdeki tüm kuru parayı ev ve yanına yaptırdığım kliniğime yatırdım. veteriner olduğumdan ve doğrusu arazide araç kullanma delisi olduğum için sabırsız davranıyorum açıkcası ev bittikten sonra bu işe soyunmam lazım ama dayanamıyorum en kısa zamanda bir araziaracımın olması hem işimi yaparken en sevdiğim olayıda yaşamak istiyorum herkese kolay gelsin saygılar
üstad mesajlarımın aynı olduğu konusunda hemfikiriz nedeni ev yaptırdığım için elimdeki tüm kuru parayı ev ve yanına yaptırdığım kliniğime yatırdım. veteriner olduğumdan ve doğrusu arazide araç kullanma delisi olduğum için sabırsız davranıyorum açıkcası ev bittikten sonra bu işe soyunmam lazım ama dayanamıyorum en kısa zamanda bir araziaracımın olması hem işimi yaparken en sevdiğim olayıda yaşamak istiyorum herkese kolay gelsin saygılar