Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sinoplu2009 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,129

Sinoplu2009

Yeni Üye
Aracimin motorunu degistirecegim 300 tdi yada puma motor ariyorum tercihen evrakli 0532 662 94 34

Etiketler
defender

Sat defenderi ne ugraşıyorsun kaplan aslan pumayla

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne defender düşmanlığı benim konu ya da benzer bir yorum yazmışsınız defender tutku aşktır
Defender mı abi klibi çekicem daha ) askerde anamı ağlattına saysın nefret ederim kendilerinden kirikkalede hurdalikta vardı oradan buldugum bir demirilen ) gel bakalim diyerek askerde bize cektirdiklerini kaporta aksamında aldığım giderken de demiri kaputuna soktugum araçtır aliminyum kardesim curumuyor ama zapadak giriyor boru bir gorseniz

Defender mi murat 124 mu murat , defender mı lada niva mi lada niva defender mı motorsiklet mi 103 mobilet beeee o kadar binesim gelmez

Son düzenleme:

300 tdi motor bakiyorum bu hususta bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

cammon rail sistemli motoru, orjinal tesisat olmadan çalıştıramıyorsunuz diye biliyorum. iyi araştırın.

[
Defender mi murat 124 mu murat , defender mı lada niva mi lada niva defender mı motorsiklet mi 103 mobilet beeee o kadar binesim gelmez

''Mobilet Al başına bela et '' derlerdi bizim zamanımızda cebecideki tahta köprünün oradan kiralar binip dolaşırdık dönüşte de o bize binerdi ya benzin biter ya kayış atar bacaklarımız tutmaz olurdu pedal çevirecez diye

puma yani fordun 120 hp lik zincir trigerli 2500 cc turbo dizel motoru ve nissan marka 3000 cc direct injection 100hp bmc nin levent araçlarında kullandığı motor uyuyor örnekleri çok