Arkadaşlar,
Ben dün Marmaris'e çalıştığım şirketin tedarik ettiği yardım ekipmanlarını götürüp teslim ettim.
Marmaris özelinde söyleyeyim, Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu ve Armutalan Kültür Merkezi önünde 2 merkez var. Yangın levazım için de Armutalan Kültür Merkezi'ne yakın "Çolakoğlu" noktası var ama yerini tarif edemiyorum, oradan yönlendirirler.
Çalışanların Büyük kısmı Marmaris halkının gönüllüleri, aralarında Polisler de güvenliği sağlamak için bulunuyor.
Kaotik bir ortam var, kargo ulaşamayabilir, gidip teslim etmek gerekiyor. Araba ile yanaştığınızda hemen boşaltıp ilgili noktalara yerleştiriyorlar ürünleri. Ağzına kadar dolu Duster'ı boşaltmaları 10 saniye falan sürdü bende.
Dün aldığım güncel ihtiyaç listesi
AĞUSTOS 2021 MARMARİS ORMAN YANGINI İHTİYAÇ LİSTESİ
- Baret,
- İş gözlüğü,
- Dalgıç pompası,
- Yangın hortumu, rekoru ve lans,
- Tepe lambası, el feneri
- (Minimum) 10 kw üstü jeneratör,
- Motorlu testere,
- Karbon filtreli maske,
- Isıya dayanıklı eldiven,
- Sentetik köpük (yangın söndürmede kullanılan),
- Yangına yaklaşma elbisesi (Nomeks),
- Yangına dayanıklı çizme, bot, ayakkabı (iş ayakkabısı),
- Telsiz, Role,
- Tente (Koordinasyon alanları için),
- Çadır, uyku tulumu, mat, battaniye,
- T-shırt, iç çamaşırı
- Geniş ağızlı tırmık ve kürek
Orman ve itfaiye ekipleri için İş Pantolonu
GÖNDERİM ADRESİ: Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu – Sarıana Mahallesi, 18 Sokak, No:32 Marmaris/MUĞLA
Belediye Telefon Numarası: 0 850 888 4848
TIBBİ MALZEMELER
- Kas gevşetici
- Kas için ağrı kesici
- Allerji kremi
ELEKTRONİK MALZEMELER
- Şarj edilmiş power bank
- Power bank şarj kablosu
GÖNDERİM ADRESİ: Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi - Armutalan Mahallesi, Belediye Caddesi, No.8 Marmaris / MUĞLA
Ağustos İhtiyaç Listesi - Marmaris Belediyesi Web Sitesi :
https://www.marmaris.bel.tr/icerik/45/6956/marmaris-orman-yangini-ihtiyac-listesi.aspx
En Acil:
Kas gevşetici Kas için ağrı kesici Allerji kremi Allerji hapı Power bank şarjı yapılmış Power bank şarj kafası