Açılan Bir Konuyu Düzenleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan punisher1905 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,190

Etiketler
Ynt: Açılan Bir Konuyu Düzenleme

Malesef daha önce yaşadığımız olumsuzluklardan sonra açılan bir konuyu düzenleme süresini 12 saat ile kısıtlamak zorunda kaldık. Bu sürenin sonunda üyelerimizin herhangi bir düzenleme yapması mümkün değil. Ancak değiştirmek istediğiniz başlık veya mesajlarınıza eğer başka bir üye tarafından cevap verilmemişse veya alıntı yapılmamışsa bana veya yönetici arkadaşlara özel mesajla durumu bildirirseniz gerekli işlemleriniz hemen yapılacaktır.

bazen forumdan arkadaşların düzenlediği aktivitelere iştirak ediyorum. listeler yayınlanıyor bu listeye adımı eklemek istiyorum ama yapamıyorum.

Bülent'cim en son yazılan listenin sağ üst köşesindeki ''alıntı'' butonuna tıklıycan, sonra bu en son mesaj senin alttaki mesaj alanına gelicek sende bu mesaj yazdığın yere sadece adını yazıp göndericen..Hepsi bu kadar..
Selamlar..

uğurcuğum aslında anlatamadığımı düşünüyorum. mesela sedatlar bu hafta gölcüğe gidiyor. ben ise oradaki geçen yıllardaki yapılan aktivitelerden de bilgi almak istiyorum diyelim. çok şey istiyorsam bileyim. leylek dedinmi leyleklerle ilgili 2006 etkinlikleri 2007 etkimlikleri filan gelsin demek istedimdi. siz çok şeyler yapınca bizimde isteklerimiz böyle uç noktalarda oluyor ne yapalım.

özür dilerim verdiğim cevap diğer bölümdeki sorunun açıklamasına katkı yapan bir açıklama olarak değerlendir. zira onu başka bir başlıkta yazmıştım . ama bu sorumun cevabını aldım ve öğrendim sağol

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
uğurcuğum aslında anlatamadığımı düşünüyorum. mesela sedatlar bu hafta gölcüğe gidiyor. ben ise oradaki geçen yıllardaki yapılan aktivitelerden de bilgi almak istiyorum diyelim. çok şey istiyorsam bileyim. leylek dedinmi leyleklerle ilgili 2006 etkinlikleri 2007 etkimlikleri filan gelsin demek istedimdi. siz çok şeyler yapınca bizimde isteklerimiz böyle uç noktalarda oluyor ne yapalım.

Aslında bu istediğinde var..Yapman gereken leylek ile alakalı konuyu bulman ve girmen..Sonra sayfanın en altına baktığın zaman ''Benzer konular''sıralanacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,150
Kayıtlı Üye Sayımız
167,044
Kaydolan Son Üyemiz
iyz

Çevrimiçi üyeler