Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,204

Etiketler
Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

sepetide yaptıkdan sonra yan marspıyel boruları kalıyor ve alt depo koruması

006.jpg

007.jpg

teşekkurler rustem bey ..... 4 adet hella 700 delici 2 adet 500 yayıcı takacagım ...... yer bulursam ilave aku koyacagım

014.jpg

011.jpg

yüksekliği kaç yaptınız biraz fazla gibi.
alt korumayı ihmal etmeyin. iki gün önce depoyu değiştirdim.
daha önce çarptığımda şamandıra kırılmış, araba gaz yemiyordu, meğer depodn mazot gelmiyomuş.
allahtan kasko dan değiştirdik. fiyatı 1069 tl. kasko olmasa cepten verecektik.
bence alt koruma port bagajdan daha önemli.
bende alt saçları kestirdim takıcam.

sabri yucel' Alıntı:
teşekkurler rustem bey ..... 4 adet hella 700 delici 2 adet 500 yayıcı takacagım ...... yer bulursam ilave aku koyacagım

güle güle kullanın,
700 lerin çapı daha büyük, ben üste 4 adet sürücü 500, öne 2 adet yardımcı 700 düşünüyorum.

rustem bey selam ....benımde depo degistı kaskodan 600 kusur lira 2 mm sac aldım onumuzdekı hafta sıra depoda ..... sepetin yulsekligi 15 cm yaptım bakalım surus karakterini nasıl etkileyecek .... depo cok uzun ve ılk o surtuyor mutlaka koruma sart cıkan depoyu gorseydınız duz bır yeri kalmamiştı :smiley:

003.jpg

012.jpg

Mükemmel olmuş inşallah bende aracımı satabilirsem alıcam kesin olarak.Bir 4x4 bu kadar güzel yapılır.Elleriniz dert görmesin.

merhaba sabri,güzel olmuş güle güle kullan,önümüzdeki hafta bişeyler ayarlayalımda görelim yakından ;)

bagajı tavana nasıl bağladınız? tavanı deldinizmi, kanala özel bişeymi yaptınız.
yakın resim varsa alabilrmiyiz.
alt saçların autocad resimleri var, isterseniz gönderirim.

Gunaydin rustem bey .... Kanalda herhangi bir tırnak yok mecburen tavanı deldim 4. Yerden civataladim .... Somonları aracın iç tarafından tavana kaynattik sepeti gerekirse sokebiliyoruz ... Civatalarin dibinden iyice silikonladim sabaha kadar sağmak vardı tavan su geçirmiyor şimdilik sorun yok ...,;)

tesekkurler celo bey :smiley: seviyorum bu aracı kendi atolyemizde var canımız ne isterse kesiyoruz takıyoruz ....selamlar

alt depo korumasına baslayacagım ve yan koruma boruları gerekıyor kapı altlarına ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR