Butun bu gezide bulunan ve izlenimlerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler ... sizleri kiskanmamak mumkun degil ... iyiki bunu yaptiniz ve oralarda bulundunuz ...
Gezinin duyurusundan haberdardim ve son ana kadar gelebilmeyi umuyordum ama zorunlu mazeretlerden dolayi katilamadim ... bir dahakine en kisa surede hem sizlerle tanisabilmek hemde bu keyifli ortami paylasabilmek icin uygun olabilmeyi diliyorum ...
Dostca kalin / Ertugrul
slm arkadaşlar nihayet gezimizi inceleme fırsatı bulabildim çok güzel bi gezi oldu tabi benim kanaatım bu ufak tefek sorunlar haricinde tabi olacak bunun adı ofroad ama bazı arkadaşlarımız çok sabırsızlanıyo oysa butür gezinin özelliyi bu.tüm rakadaşlara teşekkür ederim beni beklediyiniz için ayrıca özürdilerim beklettiyim için herkeze selamlar.
onu halis abiye söylicen en son ki sac kavurmayı almış eline kafa zom araçlara gidiyoruz rampayı çıkamıyor kolundan tutup çıkardılar o manzarayı görmenizi isterdim anlamadığım ne yaptı giderken arabadamı yedi ne yaptı.
Güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar için emeği geçenlere teşekkürler. Sayenizde Adana'nın güzelliklerini de tanıyoruz.Yiyenbilir moduna geçişiniz mükemmel. Etlerin güzelliğine diyecek yok...Afiyet olsun..Siz Adana'lılar bu işi biliyorsunuz İstanbul'dan selamlar.......