Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,404
Ynt: Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Butun bu gezide bulunan ve izlenimlerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler ... sizleri kiskanmamak mumkun degil ... iyiki bunu yaptiniz ve oralarda bulundunuz ...
Gezinin duyurusundan haberdardim ve son ana kadar gelebilmeyi umuyordum ama zorunlu mazeretlerden dolayi katilamadim ... bir dahakine en kisa surede hem sizlerle tanisabilmek hemde bu keyifli ortami paylasabilmek icin uygun olabilmeyi diliyorum ...
Dostca kalin / Ertugrul

Etiketler

Gökbörü' Alıntı:
bu arada 0950 nolu fotograf divrik dağı dır.

Bilgi için teşekkür ederim gökbörü, albümde resmin altına açıklama olarak ekledim

süpersiniz abi ya, mutlaka bir gün sizlere katılmak istiyorum.macera dayanışma arkadaşlık doğa harika bişey deyilmi alihay kardeş sanada selamlar

böyle bi gruba katılmadan daha şeklim değişti ya,birde katılsak ne olur bilmiyorum

herzaman bekleriz abdullah kardeş

abdullah abi az kaldı bulaştın bu hastalığa şefaati yok yeni etkinliğimize katılacan ona göre

bünyamin abi eklediğin fotoğrafar çok güzeler

slm arkadaşlar nihayet gezimizi inceleme fırsatı bulabildim çok güzel bi gezi oldu tabi benim kanaatım bu ufak tefek sorunlar haricinde tabi olacak bunun adı ofroad ama bazı arkadaşlarımız çok sabırsızlanıyo oysa butür gezinin özelliyi bu.tüm rakadaşlara teşekkür ederim beni beklediyiniz için ayrıca özürdilerim beklettiyim için herkeze selamlar.

herşey güzelde insan bir ekmek arası yapar getirir Bünyamin kardeş en güzel bölüm saç kavurmasıydı bence :smiley:)

onu halis abiye söylicen en son ki sac kavurmayı almış eline kafa zom araçlara gidiyoruz rampayı çıkamıyor kolundan tutup çıkardılar o manzarayı görmenizi isterdim anlamadığım ne yaptı giderken arabadamı yedi ne yaptı.

Onu kimse bilmiyordur heralde:smiley:))

kaç defa sac kavurma yapıldı sayan oldumu sacın başından kalkmadı

Güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar için emeği geçenlere teşekkürler. Sayenizde Adana'nın güzelliklerini de tanıyoruz.Yiyenbilir moduna geçişiniz mükemmel. Etlerin güzelliğine diyecek yok...Afiyet olsun..Siz Adana'lılar bu işi biliyorsunuz :smiley: İstanbul'dan selamlar.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR