Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,737
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

ERLER' Alıntı:
Eyvahkiii eyvah birde yalakalık yapacağız desene abi işiniz ne kadarda zormuş sizin yaaa ;D

Evliliğin birinci şartı o hanımla iyi geçineceksin.

Etiketler

Abi bu arada eğer bu konuya bir bayan girerse ayvayı yeriz haberiniz olsun helede eşleriniz felan sonunuzu düşünemiyorum ;D ;D

ERLER' Alıntı:
Abi bu arada eğer bu konuya bir bayan girerse ayvayı yeriz haberiniz olsun helede eşleriniz felan sonunuzu düşünemiyorum ;D ;D

Hanımlar; sözünü dinlediğin sürece tehlikesiz varlıklardır ;D

Neyse abi güzel bir latife oldu ama bu arada geziye katılıyormusunuz osamaniye ekibinizle

Gezenbilir üyesi olmayan bir kayın biraderim var, terios sahibi onun kanına girmeye çalışıyorum netice aldığımda yazacağım.

Bekliyoruz o zman sizin defender gelmiyormu geziye peki Osmaniyeden gelen abilerimizin peşine takılın en azından onlar gelmesede

Daha konuşmadım, zannedirim gelmek isteyecektir o zaman iki araba da biz oluruz.

Abi bayağı kalabalık ve eğlenceli bir gezi olacak gibi büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz

Evet ben oraları görmedim, ilan verildikten sonra internetten biraz araştırdım çok güzel yerler gidemezsek çok büyük kayıp olacak

arkadaşlar aladağ gezisine yönelik benim şöyle bir önerim var sizlere çok güzel bir yerde konaklama yaptırıcam yalnız ben derim ki burdan giderken et almayalım orda tanıdık arkadaşlar var sizler ok derseniz 2 adet oğlak kestirip hazırlatmayı düşünüyorum sonuçta ete vereceğimiz parayı oğlağa verelim diye düşünüyorum birini çevirme yaparız diğerini parçalatırız hep beraber yeriz ücretinide gurup olarak hakkımıza ne düşüyosa paylaşırız sonuçta çok fazla bir şey tutucağını sanmıyorum bana çok mantıklı geliyo ne dersiniz

Senin aklını sevim ben Bünyamin abi şimdiden gözümün önüne geliyor çevirme : :p

Hem böylece oradaki insanların cebinede üç beş kuruş girer. Yerel esnaftan alış veriş yapmakta fayda var.

katılma durumum henüz belli olmasada güzel fikar bünyamin abi artı osmaniye gezisinde ayrı ayrı olmasa daha da güzel olurdu

O yoldan dolayı öyle odu yoksa baştepede öyle değildi bundada düz bir alan seçeceğiz zaten

ya arkadaşlar mersin merkezden hiç larkadaş yokmu tanıdığınız hiç katılım olmuyo mersinden bi tek benmiyim bende yarı osmaniyeliyim gerçi katılımcı listesine osmanimersin yazmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri