Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

tamamdır ısrarla söyledim hatta yarın sabah gönderiyorum rehberi 1.5 yaşını geçmesin yoksa seni yerim dedim inşallah yeter 2 davar gerçi ytmesse yaylaya çıkarmışlar hayvanları hemen alır keseriz canını sıkma bu hafta dişlerin istirahat edecek birini senin için ayırdım zaten erol taş misali olcaz. ;D birde ne kadar erken yola çıkarsak o kadar iyi olur günümüz yolda geçmesin yeni çıkış yerini yazdım haberin varmı

Etiketler

Bünyamin bey pazarı dört gözle bekliyorum birde kahvaltı gibi bir çalışma varmı yoksa kendimizmi getireceğiz

Tuğrul abi kahvaltı işini tarsusta yapabiliriz istersen

fatihciğim cumartesi telefonla görüşelim Cüneyt abiye emaneti ayarladım onuda getireceğim bu arada tayinim Diyarbakır merkeze çıktı temmuzda oradayım

Aladağ'da ben de varıım:smiley:özellikle METE GÜREL'E DUYURULUR...'Gökçen gitmez yine dağa' diyen Gürel ailesine sevgilerimle..:smiley:valla Mete amca siteyi görünce gidesim tuttu:smiley:

Hoşgeldiniz gökçen hanım siteye mete hocam bizin osmanye, zorkun gezisini gösterdimi size http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31477.0 onun bu siteyi keşfetmesine bu gezi vesile oldu

Gökçen BUKAN' Alıntı:
Aladağ'da ben de varıım:smiley:özellikle METE GÜREL'E DUYURULUR...'Gökçen gitmez yine dağa' diyen Gürel ailesine sevgilerimle..:smiley:valla Mete amca siteyi görünce gidesim tuttu:smiley:

Valla gökcenciğim ne yalan söyleyeyim sensiz gezinin tadı eksik olacaktı. Bu habere ancak sevinilir. :D :D :D

evet görmez miyim..:smiley:ben dağ tepe pek sevmiyorum..denizin üstüne doğa güzelliği tanımam ama..:smiley:bu da ayrı bi zevk sanırım..bakalım ne yaparsak Aladağ'da..babam dağ tutkunu..biz de peşinden gidiyoruz:smiley:tabi Ali KILDİŞ ve Mete Gürel'le..iki terios bi land rover...:smiley:

Mete amca benim gibi nazik,denizel bir insanı da dağ bayır gezdireceksin ya..ne denir..helal olsun:smiley:

Gökçen BUKAN' Alıntı:
evet görmez miyim..:smiley:ben dağ tepe pek sevmiyorum..denizin üstüne doğa güzelliği tanımam ama..:smiley:bu da ayrı bi zevk sanırım..bakalım ne yaparsak Aladağ'da..babam dağ tutkunu..biz de peşinden gidiyoruz:smiley:tabi Ali KILDİŞ ve Mete Gürel'le..iki terios bi land rover...:smiley:
Biraz is, biraz çamur güzellik işte bu,güzelliğine güzellik katacak yeni makyajın

valla güzellik anlayışımda köklü bir değişiklik yaratacak bu Aladağ işi..:smiley:diğer yorumlara baktım da tüm ahali yağmur yağsın..ortalık çamur olsun diye resmen dua ediyo:smiley:gerçekten ise pise gelemeyen kendimin akibetini merak ediyorum:smiley:

Gökçen BUKAN' Alıntı:
valla güzellik anlayışımda köklü bir değişiklik yaratacak bu Aladağ işi..:smiley:diğer yorumlara baktım da tüm ahali yağmur yağsın..ortalık çamur olsun diye resmen dua ediyo:smiley:gerçekten ise pise gelemeyen kendimin akibetini merak ediyorum:smiley:

Dedim ya yeni makyajın yakışacak

artık iş resmiyete döküldü..geri dönüşüm de yok..hayırlısı bakalım:smiley:olmadı çamurlanmamak için arabada otururum:smiley:ŞAKA...)

gökçen hanım öncelikle hoşgeldiniz diyorum, inanın büyük keyf alıcagınız bir gezi olcak isminizi listeye eklermisiniz pazar günü görüşmek dileğiğle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri