Selam arkadaşlar en sonunda benimde bi defenderim oldu hurdamız
ben kendisine öle söylüyorum çekme belgeli hurda değil tabikide
28.11.2010 tarihinde adanaya gelmiş bulunuyor ve onu şimdiden cok seviyorum kanım kaynadı hurda murda 
,,neyse beni bu araca teşvik eden ve aracı almama yardımcı olan zileli ahmet abiye sonzuz teşkkür ederim..aracı aldık ya gerisi kolay toplayacak allahın izni ile detaylı bi şekilde aracın geldiği hallerinin resimlerini yüklüyorum birde aracı toplamaya başlayacagımız için tecrübeli abilerimiz,arkadaşlarımız fikirlerini sunarlarsa sevinirim mesela işleme ilk önce nerden başlanmalı netten gördüğüm kadarı ile istediğim araç umut (balıkesirli galiba) isimli arkadaşımızın aracı gibi bişey detaylı bi şekilde içi ile motoru ile güzel bişe yapmak...işleme ilk önce motor şanzımanı dışarı almakla başlamayı planlıyoruz bu işe ilk nerden başlanır o konularda yardımcı olursanız sevinirim araç adanda toplanıyo herşeyin en iyi ustaları seçilmiş durumda bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum....
ayrıca bugun indirdik aracı kaportacıya şimdilik ustanın istedikleri 4 kapı,motor kaputu,bagaj olsada olur olmasada olur hatta fiyat uygunsa ön 2 çamurluk uyarsa dahada arka 2 camurluk sıfır olarak istedik çünkü ömürlük bi araç yapmayı hedefliyoruz eski hiç bişey kullanmamayı planlıyorum kısmet bakalım hayırlısı diyerek fotoları yüklüyorum.......saygılar duran

Uploaded with ImageShack.us

ayrıca bugun indirdik aracı kaportacıya şimdilik ustanın istedikleri 4 kapı,motor kaputu,bagaj olsada olur olmasada olur hatta fiyat uygunsa ön 2 çamurluk uyarsa dahada arka 2 camurluk sıfır olarak istedik çünkü ömürlük bi araç yapmayı hedefliyoruz eski hiç bişey kullanmamayı planlıyorum kısmet bakalım hayırlısı diyerek fotoları yüklüyorum.......saygılar duran