Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,098

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
Selam arkadaşlar en sonunda benimde bi defenderim oldu hurdamız :D :D ben kendisine öle söylüyorum çekme belgeli hurda değil tabikide :D :D 28.11.2010 tarihinde adanaya gelmiş bulunuyor ve onu şimdiden cok seviyorum kanım kaynadı hurda murda :D:D,,neyse beni bu araca teşvik eden ve aracı almama yardımcı olan zileli ahmet abiye sonzuz teşkkür ederim..aracı aldık ya gerisi kolay toplayacak allahın izni ile detaylı bi şekilde aracın geldiği hallerinin resimlerini yüklüyorum birde aracı toplamaya başlayacagımız için tecrübeli abilerimiz,arkadaşlarımız fikirlerini sunarlarsa sevinirim mesela işleme ilk önce nerden başlanmalı netten gördüğüm kadarı ile istediğim araç umut (balıkesirli galiba) isimli arkadaşımızın aracı gibi bişey detaylı bi şekilde içi ile motoru ile güzel bişe yapmak...işleme ilk önce motor şanzımanı dışarı almakla başlamayı planlıyoruz bu işe ilk nerden başlanır o konularda yardımcı olursanız sevinirim araç adanda toplanıyo herşeyin en iyi ustaları seçilmiş durumda bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum....

ayrıca bugun indirdik aracı kaportacıya şimdilik ustanın istedikleri 4 kapı,motor kaputu,bagaj olsada olur olmasada olur hatta fiyat uygunsa ön 2 çamurluk uyarsa dahada arka 2 camurluk sıfır olarak istedik çünkü ömürlük bi araç yapmayı hedefliyoruz eski hiç bişey kullanmamayı planlıyorum kısmet bakalım hayırlısı diyerek fotoları yüklüyorum.......saygılar duran

Uploaded with ImageShack.us

Etiketler

Ynt: Adana Defenderini Topluyor

hadı allah sabır versın duran abi ;D

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler vallahi bende bilmiyorum nasıl adam olacak inşallah olur ;D ;D ;D hiç ümidim yok ama ;D ;D ya şu arabanın içine baksanıza bu ne ya ;D ;D ;D babam görse nerden buldun bu hurdayı der basar kalayı........

gozukara' Alıntı:
Hayırlı olsun Duran resimler çayırkanlıdamı çekildi araç şu anda köydemi

slm gökhan araç kaportacıya cekildi salı veya carsamba günü tamircide motor şanzıman inecek tekrar kaportaya gidecek orda herhalde 2-3 ay ugraştan sonra tekrar tamirci motor felan takılacak bakalım ugrasıyoruz işte bişeylerle sen naptın navarayı ne zaman yapıyoruz sıkılmadınmı öle binmekten...bende ocak ta alacam galiba kesin bişe yokda navara diye düşünüyorum sıfır yokmuş ocak ayında gelecekmiş ......saygılar

duran bey hayırlı olsun.
Zor ve bir o kadar da zevkli bir işe kalkışıyorsunuz.
Allah sabır versin. ;D ;D

cok teşekkürler vallahi bulaştık bi kere dur bakalım nasıl cıkacagız bu işin içinden....

zileli' Alıntı:
Duran hayırlı uğurlu olsun, hadi bakalım dediğin gibi toplanacak mı araın.

abi slm cok teşekkür ederim tekrar dan sen olmazsan bu iş zor olurdu defender sahibi yaptın beni şakayla karışık :D valla toplama işinede bakalım inşallah istedigimiz gibi olur araştırıyorum parçaları...:D....saygılar

Hayırlı olsun, Allah gönlünüze göre bir araç yapmayı nasip etsin. Kolaylıklar şimdiden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,006
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR