Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,503

Etiketler

Ynt: Adana Defenderini Topluyor

hayırlı olsun Duran,motor Kenan Usta da mı?
kolay gelsin

NVR01' Alıntı:

Selam gökhan araç kaportacıya cekildi salı veya carsamba günü tamircide motor şanzıman inecek tekrar kaportaya gidecek orda herhalde 2-3 ay ugraştan sonra tekrar tamirci motor felan takılacak bakalım ugrasıyoruz işte bişeylerle sen naptın navarayı ne zaman yapıyoruz sıkılmadınmı öle binmekten...bende ocak ta alacam galiba kesin bişe yokda navara diye düşünüyorum sıfır yokmuş ocak ayında gelecekmiş ......saygılar
Duran benim navaraya yapmak istediğim bir çok şey var ama babamla beraber bindiğim için hiç bişe yapamıyorum 7.5 cm lift kit yaptım takamadım öyle duruyor en son drakebox2 taktım arabaya babam ilk binişinde bu arabaya bişeler olmuş hemen servise götür dedi bende işin aslını söyledim ve sökmek zorunda kaldım.

arkadaşalar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,,,ben kapılardan şikayetciydim bugun araştırdım ve 10 numara bi usta buldum,,arabanın komple her yerini 1 mm alimınyum sacdan yapacak komple camurluklar,kapılar tavan hariç komple :D :D onun için mutluyum yeni baştan araç imal etmiş olucaz,,,ve 1 adet kapı için 1250 tl rakam ödememiş olucaz... :mad: :mad: :mad: oda ayrı bir sacmalık ya neyse aracı yarın götürecek ustam başlayacak detaylı resimlerini paylaşırım arkadaşlar...

sami: motor kenan ustanın oraya gidecek ama ben orjinal motorunu takmayı düşünmüyorum transit motoru takmayı düşünüyorum aslında v8 geçiyordu aklımdan ama ben cok geziyorum cok yakar be kardeş onun için dizel bişe olsun diyorum...saygılar

gökhan: kardeşim babayla biniyorsan sıkıntı cok olur,,,tahmin edebiliyorum ama benimki karışmıyo allahtan ;D ;D hatta hoşuna gidiyo değişik bişe yaptımmı ama eski toprak işte bunlar laf anlatamazsın neyse benim lan bitsin onu vereyim onunla gezdir memet amcayı 2mize neder bilemiyorum.... ;D hurda yıgını bunlar der adamlar.....

öncelikle kolay gelsin,
2 fikrim var ;D tabi ben offroad için kullanacağınızı tahmin ederek bunları söylüyorum.
1- yavuz abi de unimog saşi var, 2000 TL ister, şanzımanı lastikleri üzerinde. bunu adapte etmeyi düşünebilirsiniz,
2- şasi orjinal kullanılacaksa kaportaya girdiğinde 90 lığın ölçüsünde kısaltın. 2 kapıdan tasarrufunuz olur ;D tek kapı 90 lık defender fena gelmiyor kulağa ;D

jeep' Alıntı:
öncelikle kolay gelsin,
2 fikrim var ;D tabi ben offroad için kullanacağınızı tahmin ederek bunları söylüyorum.
1- yavuz abi de unimog saşi var, 2000 TL ister, şanzımanı lastikleri üzerinde. bunu adapte etmeyi düşünebilirsiniz,
2- şasi orjinal kullanılacaksa kaportaya girdiğinde 90 lığın ölçüsünde kısaltın. 2 kapıdan tasarrufunuz olur ;D tek kapı 90 lık defender fena gelmiyor kulağa ;D

slm ben hem off-road hemde ailece dag bayır gezebilecegim bi araç hazırlıyorum şase felan o kadar ugraşamam kapı olayınada gelince aracı komple 1 mm alimınyum sacdan her yerini yapacagız,,,,,ustayı bulduk sorun yok halloluyor herşey tamam cok şükür,,,sizede ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.....saygılar

teşekkür ederim arkadaşlar bugun ugradım bükümcü arkadaşa arka sol camurlugu büküyordu güzelde oluyordu bidahaki gidişime foto eklerim,,,bu iş hoşuma gidiyor... :D :D

ProntoBasso' Alıntı:
Alüminyum yerine sac mı kullanıyorsunuz acaba.

slm söyle listeyeleyim

ön 2 camurluk sac
motor kaputu sac
4 kapı aliminyum
arka 2 camurluk aliminyum
arka bagaj kapağı ve kenarları aliminyum
ve değişmesi gereken extra biyer olursa ona göre bakacagız duruma çoğunluk aliminyum yani sac olan yerlerde cok kıvrımlı oldugu için usta yapmayalım dedi sac olsun dedi bende üzmedim ok dedim zaten adam kafayı yer bitirene kadar.... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

SON KONULAR

Geri