ismailb
Ana Kamp
Ynt: Adana Defenderini Topluyor
Hayırlı olsun..Allah sabır ve bol nakit versin ki çabucak bitirebilesiniz
Selamlar
Hayırlı olsun..Allah sabır ve bol nakit versin ki çabucak bitirebilesiniz
Selamlar

Duran benim navaraya yapmak istediğim bir çok şey var ama babamla beraber bindiğim için hiç bişe yapamıyorum 7.5 cm lift kit yaptım takamadım öyle duruyor en son drakebox2 taktım arabaya babam ilk binişinde bu arabaya bişeler olmuş hemen servise götür dedi bende işin aslını söyledim ve sökmek zorunda kaldım.NVR01' Alıntı:
Selam gökhan araç kaportacıya cekildi salı veya carsamba günü tamircide motor şanzıman inecek tekrar kaportaya gidecek orda herhalde 2-3 ay ugraştan sonra tekrar tamirci motor felan takılacak bakalım ugrasıyoruz işte bişeylerle sen naptın navarayı ne zaman yapıyoruz sıkılmadınmı öle binmekten...bende ocak ta alacam galiba kesin bişe yokda navara diye düşünüyorum sıfır yokmuş ocak ayında gelecekmiş ......saygılar
veteran' Alıntı:yahu duran şimdi oturdu herşey
s2k dan değil mi ;D
jeep' Alıntı:öncelikle kolay gelsin,
2 fikrim var ;D tabi ben offroad için kullanacağınızı tahmin ederek bunları söylüyorum.
1- yavuz abi de unimog saşi var, 2000 TL ister, şanzımanı lastikleri üzerinde. bunu adapte etmeyi düşünebilirsiniz,
2- şasi orjinal kullanılacaksa kaportaya girdiğinde 90 lığın ölçüsünde kısaltın. 2 kapıdan tasarrufunuz olur ;D tek kapı 90 lık defender fena gelmiyor kulağa ;D
ProntoBasso' Alıntı:Alüminyum yerine sac mı kullanıyorsunuz acaba.